ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ

πηγή: Intime
 

Ετσι πάει. Για να ψυχοθεραπευτείς φίλε κάνεις εκπτώσεις στην αισθητική σου και την ανυπαρξία των ομάδων τη μεταφράζεις σε ενδιαφέρον για την τελική επικράτηση. Με αυτό τον τρόπο μάς παρουσιάζουν ορισμένοι τη μάχη που θα γίνει για τα πλέι οφ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Πώς λέγαμε παλιά, αυτή με πόσες μπύρες την ...κανονίζεις; Διότι νηφάλιος και με σώας τας φρένας δεν γινόταν να πας με τη μπουρούχα. Αρχιμπάζο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Μέσα και τα πλέι οφ, που θα είναι αμφίρροπα. Θα ξεκινήσουν με τις ομάδες να έχουν ελάχιστη βαθμολογική απόσταση, κατά τα φαινόμενα. Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν κι αυτή τη στιγμή αν ξεκίναγε το νταλαβέρι, ο Παναθηναϊκός θα είχε 2 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 1 και οι Αστέρας - ΠΑΣ στο ζερό. Που σημαίνει ότι στο άνετο η κατάσταση μπορεί να γυρίσει τούμπα.

Για πες μου ποιες είναι οι προβλέψεις σου; Θα παίξουν οι φανέλες μπάλλα ή οι μικροί θα μεταφράσουν την καλύτερη αγωνιστική κατάστασή τους σε βαθμούς. Πολλές υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Το θέμα είναι ότι σε κουβέντες που έχω κάνει με ανθρώπους από τις ομάδες των πλέι οφ, κανείς δεν έχει καταλάβει τι μπορεί να σημάνει η πρώτη θέση και η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Κάποιοι σε καίριες θέσεις μου είπαν με τον τρόπο τους ότι δεν έχουν ιδέα. Δηλαδή; «Πού να τρέχουμε χωρίς λόγο στα προκριματικά;» Του εξήγησα ότι η πρόκριση στα πλέι οφ του τσάμπιονς ληγκ (στόχος εφικτός ακόμα και για μια ελληνική ομάδα με αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα) σημαίνει 8,5 εκατομμύρια στο παντελόνι βρέξει - χιονίσει. Με κύτταζε σαν χάνος και δεν με πίστευε. Του μίλησα για τις αυξήσεις που έκανε η UEFA. Λες και μίλαγα κινέζικα.

Πρόβλημα, φίλε σου λέω. Υπό κανονικές συνθήκες πρέπει να γίνει σκοτωμός στα πλέι οφ. Για κάποιες ομάδες η πρώτη θέση είναι υπόθεση ύπαρξης, για άλλες ευκαιρία να αλλάξουν επίπεδο. Οι ίδιες ακόμα και τώρα δεν το ξέρουν. Εχουν μερικές εβδομάδες να ενημερωθούν και να το καταλάβουν. Αν το συνειδητοποιήσουν τότε μπορεί και να δούμε ενδιαφέρονται πλέι οφ. Αλλιώς θα πρέπει να το ρίξουμε στις μπύρες.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο πρόβλημα με τη μεγάλη μεταγραφή