Η UEFA ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Με ποιον ήρθε στην Ελλάδα ο Τζιάνι Ινφαντίνο; Με τον Πάτρικ Κομνηνό, τον πρώην γενικό διευθυντή της σούπερ ληγκ. Ποιος τον έβαλε στην σούπερ ληγκ τον ΑΕΚτζή Πάτρικ Κομνηνό. Ο πρώτος πρόεδρός της Πέτρος Κόκκαλης, γιος του Σωκράτη Κόκκαλη. Πώς βρέθηκε από την σούπερ ληγκ στην UEFA ο Πάτρικ Κομνηνός; Λόγω Θόδωρου Θεοδωρίδη, γιου του Σάββα Θεοδωρίδη, που είναι ο πιο στενός συνεργάτης του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί.

Πέτρος Κόκκαλης, Θόδωρος Θεοδωρίδης και Πάτρικ Κομνηνός είναι «μωραϊτάκια», απόφοιτοι της Σχολής Μωραϊτη στο Ψυχικό, ένα από τα πλέον επώνυμα εκπαιδευτικά ιδρύματα που προτιμούν για τους γόνους τους οικογένειες της μεγαλοαστικής τάξης.

Η κουβέντα είναι ποδοσφαιρική. Δηλωμένος γάβρος είναι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, επαγγελματικό στέλεχος first class στην UEFA. Ξέρει πολύ καλά πως θα πολιτευθεί ο γιος του Σάββα για την περίπτωση του Ολυμπιακού, του οποίου ο μεγαλομέτοχος Μαρινάκης αντιμετωπίζεται από την ελληνική δικαιοσύνη σαν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα. Δεν θα περιμένει, δηλαδή, ο Θεοδωρίδης να του πει κάτι το κολλητάρι του, ο Πέτρος Κόκκαλης που δραστηριοποιείται στο Δήμο Πειραιά με Μαρινάκη και Μώραλη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει «χρεώσει» την «υπόθεση» του ίδιου και του Ολυμπιακού στον Θόδωρο Θεοδωρίδη, τον γιο του παληού τερματοφύλακα ο οποίος υπήρξε ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Κόκκαλη, γυναίκας του Σωκράτη. Να μην παραπλανηθεί η UEFA και υποστεί συνέπειες ο ίδιος ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός, επειδή τον συκοφαντούν οι Αλαφούζοι και Μελισσανίδηδες.

Διαβάστε ακόμα:

Γκέλα του ανακριτή για την εγκληματική οργάνωση