ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

πηγή: Intime
 

Στους τρεις διαιτητές της σούπερ ληγκ ο ανακριτής πήρε τις σφυρίκτρες τους. Δεν είναι και πολύ σοβαρό αυτό. Τους απαγόρευσε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, με την διαιτησία, δεν διευκρινίζεται, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια. Στον άλλον, τον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο του απαγόρευσε την έξοδο από την χώρα ο ειδικός ανακριτής για την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το σοβαρό.

Το πιο σοβαρό. Το πολύ σοβαρό. Για να φθάνει ο δικαστής να απαγορεύει σε κάποιον να βγει από τα σύνορα, αυτό σημαίνει ότι τον θεωρεί ύποπτο φυγής. Ότι είναι επικίνδυνος. Κι αυτός ο κάποιος, ο συγκεκριμένος Αλέξανδρος Δημητρόπουλος κατηγορείται για δωροληψία-δωροδοκία. Με τι στοιχεία;

Δεν τα έπαιρνε μόνος του το κοράκι. Δεν χρηματιζόταν με λεφτά από τον δικό του τραπεζικό λογαριασμό. Κάποιος του τα έσπρωχνε. Κάποια σχέση έχει, κατά τον ανακριτή, με την εγκληματική οργάνωση. Ποια, λοιπόν, στοιχεία έχει ή, ίσως ψάχνει ακόμα ο ανακριτής από «το λούκι» του εν λόγω Δημητρόπουλου, που ήδη έχει υποστεί το σοβαρό περιοριστικό όρο να μη μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα