ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ

πηγή: Intime
 

Και να μην υπάρχει οργάνωση εγκληματική στο πρωτάθλημα είναι μέσα στο... εξωτερικό το παρασκηνιακό αλισβερίσι από τους ενδιαφερόμενους την τελευταία αγωνιστική. «Ανθρώπινο» είναι να ψάξει ο άλλος και στο... «αλλοιώς» για να σωθεί, να μην τα αφήσει όλα στην τύχη, όπως κάτσει η μπίλλια.

Μια ομάδα θα υποβιβαστεί ακόμα, μετά την Νίκη, τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη. Ποια θα είναι η... άτυχη από τον Πλατανιά, Καλλονή, Βέροια, Πανιώνιο, Πανθρακικό και Λεβαδειακό. Υπ' όψιν ότι σε ανάλογα σκηνικά στο παρελθόν η ανταλλαγή πακέτων έπιανε πιο εύκολα αν μια ομάδα αδιάφορη τα έπαιρνε για να χάσει, όχι για να κερδίσει.

Είναι δυνατόν σε μια εποχή που το πρωτάθλημα βιώνει τον αστερίσκο της ανάκρισης της εγκληματικής οργάνωσης να συμφωνηθούν σικέ παιχνίδια; Η απάντηση στο ερώτημα είναι ότι... μάλλον είναι απίθανο να μην έχουν ήδη ξεκινήσει οι «διαπραγματεύσεις». Μιλάμε για τη σωτηρία της κατηγορίας. Για καταστροφή οικονομική σε μια ΠΑΕ. Άλμα στο κενό είναι ο υποβιβασμός από την σούπερ ληγκ στην Β' εθνική, τόσο σημαντική η διαφορά στα οικονομικά δεδομένα των δύο κατηγοριών.

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα στην εγκληματική οργάνωση