ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΠΙΝΤΟ

πηγή: Intime
 

Την έχει πολύ ζόρικα ο Τάκης Φύσσας, ο συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, με την μήνυση και την αγωγή που του έκανε ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός για συκοφαντική δυσφήμηση. Αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 5 χρόνια. Και να επιδικαστεί, για ηθική βλάβη στον πετρελαιά επιχειρηματία του Ατρόμητου αποζημίωση από ένα ευρώ μέχρι ένα εκατομμύριο.

Γιατί ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 Τάκης Φύσσας προχώρησε στη γνωστή καταγγελία, βάσει της οποίας ο ανακριτής άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του μεγαλομέτοχου Σπανού και του τεχνικού διευθυντή Αγγελόπουλου του Ατρόμητου; Η καταγγελία Φύσσα στηρίχθηκε σ' αυτά που κατά τον ίδιον του «απεκάλυψε» ο προπονητής του Ατρόμητου όταν έπαιζε με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Φύσσας και Πίντο γνωρίζονται από την Πορτογαλία, όταν ο Έλληνας έπαιζε μπάλλα στη χώρα του προπονητή. Και στην Αθήνα οι δυο τους κάνανε παρέα. Ο Πορτογάλος προπονητής διέψευσε τις αποκαλύψεις «του» στον Φύσσα και ο ανακριτής δεν επέβαλε κανέναν περιοριστικό όρο στους Σπανό, Αγγελόπουλο. Η ποινική δίωξη, ωστόσο, στους δύο παραμένει και αναμένεται να αποσυρθεί όταν ο ανακριτής θα κάνει το υπόμνημά του στο Συμβούλιο Εφετών για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Σπανός τα έχει πάρει στο κρανίο με τον Φύσσα και όπως λέει στους συνεργάτες του δεν θα κάνει με τίποτα πίσω στην μήνυση και αγωγή. Ακόμα κι αν ο Φύσσας γονατιστός τον παρακαλάει να μη φθάσει να τον πάει στα δικαστήρια, να μη επιμένει ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου.

Πώς θα υπερασπίσει τον εαυτό του ο Τάκης Φύσσας και να γλυτώσει τις συνέπειες από το «κυνήγι» του Σπανού; Αν καταφέρει να αποδείξει όσα ανέφερε στην κατάθεσή του στον ειδικό ανακριτή για την εγκληματική οργάνωση. Διαφορετικά, θα ελαφρύνει τη θέση του αν υποστηρίξει ότι τον πίεσε να πάει στον ανακριτή ο εργοδότης του, ο Αλαφούζος, όπως και το έκανε αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο. Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως, θα μπλέξει με τον Γιώργο Σπανό και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πακέτα αλλάζουν χέρια