ΓΙΑΤΙ Ο «ΝΕΟΣ» ΠΑΟΚ ΨΑΧΝΕΙ «ΠΑΛΑΙΑ» ΥΛΙΚΑ;

πηγή: Intime
 

Κατ' αρχήν προκαλεί εντύπωση, όπως και ερωτηματικά η σκέψη του ΠΑΟΚ να κάνει συμβόλαιο σε 36χρονο ποδοσφαιριστή. Άλλο τον έχει τον παίκτη στην ομάδα, ένα, δύο, τρία
χρόνια, τον ξέρεις πολύ καλά και αποφασίζεις να τον κρατήσεις διότι ποντάρεις σε συγκεκριμένα στοιχεία που έχει δείξει ο παικταράς.

Ασφαλώς μιλάμε για παικταρά. Τι να τον κάνεις τον γεροξούρα αν δεν είναι παικταράς. Η κουβέντα για την περίπτωση του Χιλιανού Πιζάρο, πολύπειρου και υψηλής αξίας, που σύμφωνα με τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ήταν κάποια στιγμή επιθυμητός. Καμμία σημασία δεν έχει που η ΠΑΕ δεν λέει κάτι, αφού το λένε τα παπαγαλάκια της ομάδας σημαίνει ότι η πληροφορία είχε βάση.

Λοιπόν. Γιατί ο «νέος» ΠΑΟΚ, ο καθαρός από χρέη, και υποτίθεται με... καθαρό μυαλό ψάχνεται στα... παλαιά υλικά, τύπου Πιζάρο, ο οποίος έχει και υψηλό κασέ. Να σου πω.
Το ζητούμενο στον ΠΑΟΚ είναι να επιστρέψει ο κόσμος στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το ζόρι. Ο Χιλιανός είναι όνομα. Με μια καλή συντήρηση τους πρώτους μήνες, κι αν η ομάδα τον... βοηθήσει, τότε θα βάλει κι αυτός ένα χέρι να σπρώξει τον ΠΑΟΚ.

Λέμε για το «νέο» ΠΑΟΚ και πράγματι θα είναι νέος αν ξεκινήσει με καινούργιο σχήμα στη διοίκηση, με τεχνικό διευθυντή οργανικά ενταγμένο στην ομάδα, με νέο προπονητή και μεταγραφές τέτοιες που θα είναι χρησιμοποιήσιμες και θα συμπληρώνουν σύνολο άξιο για πρωταθλητισμό διαρκείας.

Όλα τα λεφτά και του Ιβάν και τα προβλεπόμενα έσοδα της ΠΑΕ είναι στην... εκκίνηση για τον ΠΑΟΚ. Πώς θα ξεκινήσει. Για να κερδίσει αυτό που έχει χάσει, τον παοκτζήδικο κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βέγγος και ο Γκιωνάκης στην Τούμπα