ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΡΝΕΣΕΝ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!

πηγή: Intime
 

Ανέλαβε, λέει, στέλεχος στον ΠΑΟΚ ο λαοπρόβλητος Πάμπλο Γκαρσία. Πόστο, λέει, θα έχει στην ομάδα ο αγαπημένος της εξέδρας πρώην ποδοσφαιριστής. Είναι, όμως, άγνωστες ακόμα οι αρμοδιότητες, οι υπευθυνότητες του λατρεμένου Ουρουγουανού. Ούτε ο ίδιος γνωρίζει ακριβώς το πόστο που θα αναλάβει. Προς το παρόν... αναζητείται ο ρόλος του στο θίασο του ΠΑΟΚ. Και παραμένει εκτός... συσκέψεων του «επιτελείου» στο Μακεδονία Παλλάς.

Μιλάμε σοβαρά. Δεν το καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα να συσκέπτεται ο Άρνσεσεν με την κυρία Κουτσάρεβα και τον υιό του Ιβάν Σαββίδη. Περιεργότατο. Τι έχει να ακούσει ο Δανός, που ανέλαβε αρχιεργολάβος στον ΠΑΟΚ, από την κυρία Κουτσάρεβα, και τι έχει να της πει. Ακαταλαβίστικο. Εντελώς.

Μήπως εκτός από τον Πάμπλο Γκαρσία δεν γνωρίζει ούτε ο Φρανκ Άρνεσεν ποιος είναι ο ρόλος του στον ΠΑΟΚ. Υποτίθεται ότι έχει στα χέρια του το μπάτζετ που αφορά προπονητή και ποδοσφαιριστές. Για τον προϋπολογισμό των εσόδων δεν έχει καμμία δουλειά ο Δανός εργολάβος. Άρα, για τα καθαρά τεχνικά θέματα γιατί στήνονται... συσκέψεις, μάλιστα με άσχετα με το αντικείμενο πρόσωπα της ΠΑΕ και χωρίς την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία. Αδιανόητο. Εντελώς.

Διαβάστε ακόμα:

Balkan story για μαϊμούδες στον ΠΑΟΚ