Η ΦΟΥΣΚΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΣΑΒΒΙΔΗ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στα μήντια η αντίδραση εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα κλιμακώνεται και ήδη λειτουργεί σαν αντίβαρο η «συμμαχική» οργάνωση Αλαφούζου, Σαββίδη και Μελισσανίδη. Σιγά τη στάμνα.

Η «εγκληματική οργάνωση» θα βρει το δάσκαλο στη «συμμαχική» οργάνωση. Από τη μία οι παικταράδες Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος, από την άλλη οι Κουρίδηδες, Σταθόπουλοι, Σαρρήδες, που δεν μετράνε. Εντάξει, υπάρχει και ο βαρύκιλος Μαρινάκης, όμως είναι ένας. Τι, αλήθεια, μπορεί να κάνει ένας κούκος απέναντι σε τρεις;

Άσε το άλλο. Η πλευρά των «συμμαχικών» δυνάμεων έχει την υποστήριξη της υπουργάρας Κοντονή Σταύρου, που κι αυτός είναι με την κάθαρση. Όπως και η Δικαιοσύνη είναι με την εξυγίανση, με την τριπλέτα Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη. Πώς να τα βγάλει πέρα ο Μαρινάκης.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Τέρμα τα αστειάκια και τα καλαμπουράκια. Έχουν, λέει, προτάσεις οι κύριοι του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Θέλουν ένα καθαρό πρωτάθλημα. Και πώς θα γίνει αυτό που θέλουν, όταν το παιχνίδι είναι στημένο δημοκρατικά. Ρωτάω, πώς.

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς εκλογές. Ψηφίζουν καθαροί παράγοντες, που θέλουν καθαρό πρωτάθλημα, εκλέγονται όργανα, ΕΠΟ, σούπερ ληγκ, που υπηρετούν ποδόσφαιρο υγείας και ανταγωνιστικότητας. Ψηφίζουν λαμόγια, τότε το έργο γίνεται λαμογιάρικο.

Ερώτημα. Η τριπλέτα Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου είναι κόντρα στον Μαρινάκη προσωπικά ή, μετωπικά στις δημοκρατικά εκλεγμένες λαϊκές δυνάμεις ενός συστήματος που υπηρετεί τον παραγοντικό παρασιτισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι έσκασαν από ζήλια για τον Μαρινάκη