Η UEFA ΘΑ ΣΕ GREXITΑΡΕΙ

πηγή: Intime
 

Δεν καθάρισαν οι ελληνικές ομάδες που έχουν προκριθεί στα κύπελλα Ευρώπης, ούτε η ΕΠΟ. Κι αυτή απειλείται με έξοδο από τη ζώνη της Ευρώπης εάν σα μέλος της UEFA δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Βρωμάει ο τόπος τόσο στην Ελλάδα, όσο κι έξω για την εγκληματική οργάνωση. Ε, λοιπόν, υπάρχει θέμα ακόμα κι αν αυτή η ιστορία είναι κατασκεύασμα του Αλαφούζου. Ένα ανύπαρκτο σενάριο, που συντηρείται από το... αντιολυμπιακό τόξο.

Δεν γουστάρει πουστιές η UEFΑ, αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Πιο πονηρή είναι η UEFA από κάθε Παράγκα της Ελλάδος, από κάθε εγκληματική οργάνωση. Η UEFA, το άντρο των γάτων του παρασκηνίου, είναι αμείλικτη όπως το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Τιμωρεί. Σε πετάει έξω από το μαγαζί.

Δεν κατάλαβες. Άλλο είμαι βρώμικος, άλλο αδιαφορώ για την ηθική του προϊόντος που εμπορεύομαι, του ποδοσφαίρου δηλαδή. Η εγκληματική οργάνωση του ντόπιου πρωταθλήματος είναι μια γραφικότητα σε σύγκριση με την εγκληματική οργάνωση της FIFA, άλλο μαγαζί σοβαρό αυτό, και της UEFA.

Επί του θέματος. Στο πνεύμα, λοιπόν, της προστασίας του πρότζεκτ και για να μη θεωρηθεί ότι αδιαφορεί, ότι ευλογεί τις πονηριές στο ελληνικό πρωτάθλημα, η UEFA θα σε grexitάρει. Αυτό που δεν... κατάφερε με τις ανοησίες του ο Κοντονής Σταύρος θα το πετύχουν οι Αρβανιτίδηδες. Και θα το πληρώσει η ΕΠΟ αν δεν λειτουργήσει όχι σαν εκπρόσωπος των αλεπουδιάρηδων, αλλά της UEFA.

Διαβάστε ακόμα:

Η φούσκα Αλαφούζου - Σαββίδη - Μελισσανίδη