ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΖΑΙΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Σου φτιάχνει την ημέρα μια όμορφη κοπέλλα, μάλιστα ημίγυμνη να την δεις στο γυαλί, στον υπολογιστή, στην τηλεόραση, σε μια φωτογραφία σε εφημερίδα. Να σου πω το γούστο μου, δεν μου φθάνει το κορίτσι να διαθέτει κορμί μανεκέν, με φτιάχνει αν η γκόμενα είναι «οικογενειακή». Παντρεμένη, αρραβωνιασμένη, καπαρωμένη, ρε παιδί μου, όπως η Ελίζαμπεθ, η σύζυγος του Σέρχιο Σάντσεθ, που τον έχουν υποψήφιο για τον Παναθηναϊκό.

Έτσι που λες. Κάτι πεταλουδίτσες που κυκλοφορούν στη Μύκονο αζευγάρωτες, επώνυμες, ημιεπώνυμες, μου βρωμάνε. Η σπιτωμένη, η αγκαζαρισμένη ανάβει τη λίμπιντο. Να, γιατί είναι πιο αφροδιασιακή η μις Ισπανία 2006, σύζυγος του σέντερ-μπακ της Μάλαγα, του Σέρχιο Σάντσεθ που φέρνει περισσότερο σε ζεν πρεμιέ τηλεοπτικού σήριαλ παρά ποδοσφαιριστή.

Έχει μείνει στην Ιστορία η σκηνή που το κορίτσι του Τζαίημς Μποντ, στην πρώτη ταινία του, τον Δόκτωρ Νο, του 1962, βγαίνει από τη θάλασσα με μαγιώ. Ήταν η Ελβετίδα Ούρσουλα Άντρες, που παραμένει το πιο σέξυ κορίτσι απ' όλες τις ταινίες του James Bond, εκείνη με τον Σων Κόνερυ.

Ποια Μάρτα, η πρώην του Ρομπέρτο. Άλλη κλάση η Ελίζαμπεθ Ρέγιες, του Σέρχιο Σάντσες. Μακάρι να τον πάρει ο Παναθηναϊκός, για πάρτη μας θα πάρει πακέτο και την Λίζα. Δουλεύει ακόμα σα μοντέλο και μοιάζει με κορίτσι του Τζαίημς Μποντ.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως μηνυθεί ο ΠΑΟ για τη μήνυση στους εισαγγελείς