ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

πηγή: Intime
 

Κακώς, κάκιστα διαμαρτύρονται οι Παναθηναϊκοί για την κόκκινη στον Σάντσες. Ο Ισπανός με το δολοφονικό του κτύπημα έπρεπε να πάρει την κατακόκκινη, όχι απλά κόκκινη και ροζέ με πουά κάρτα. Δεν είναι λόγος να τα βάλουν με το κοράκι επειδή αρχικά έβγαλε την κίτρινη και στη συνέχεια διόρθωσε την γκέλα του με την κόκκινη.

Οι εντολές είναι ξεκάθαρες στους διαιτητές από την ΟΥΕΦΑ. Και δεν είναι αυστηρότητα να τον διώξεις από το ματς τον ποδοσφαιριστή εκείνον που φτάνει σε τέτοια αντιαθλητική ενέργεια, όπως αυτή του Σάντσες.

Μια που μιλάμε για τη διαιτησία. Μην τα βλέπουμε όλα πατριωτικά. Ο διαιτητής αγνόησε δύο πέναλτυ σε βάρος του Παναθηναϊκού. Όχι πως είχε σκοπιμότητα ο άνθρωπος. Δεν ήταν στημένος, άλλο ότι δεν έχει δικαιολογία που τα αγνόησε. Άσε ότι και τα πέναλτυ που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού, παίζεται αν θα δινόντουσαν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέλος πάντων, το θέμα δεν είναι η διαιτησία, αλλά το τι παρουσίασε στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός. Και κυρίως τι σόι πράγμα είναι αυτός ο Ισπανός ο παικταράς, ο Σάντσες. Αν συνεχίσει έτσι, ζημιά θα κάνει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

Η κόκκινη του Σάντσες έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό