ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

πηγή: Intime
 

«Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν...» είπανε από τον Ολυμπιακό. Ε, κάποτε οι άνθρωποι, θα σκεφθεί ο ανυποψίαστος, θα τελείωναν οι μεταγραφές για τον πρωταθλητή, που για μια ακόμα φορά έκανε πρωταθλητισμό στην απόκτηση νέων παικτών. Πήραν πράμα διαλεκτό που σπαρταράει, πήραν ίσως περισσότερους απ' όσους χρειαζόντουσαν, ε, κάποτε θα σφύριζαν το «τέλος».

Κακώς! Οι γάβροι πώς θα τη βγάλουν χωρίς μεταγραφές. Το θέμα είναι σοβαρό. Θα προκαλέσει φαινόμενα στερητικά. Αν δεν πάρουν κι άλλους παίκτες, τι τους μένει να πάρουν; Το πρωτάθλημα το 'χουν στο τσεπάκι.

Γι' αυτό σου λέω. Τι άλλο να περιμένει ο γάβρος όταν έχει μάθει να τη βρίσκει ολόκληρο το καλοκαίρι με τη μεταγραφολογία. Θέλει κι άλλους παίκτες. Δώστου κι άλλους παίκτες, λοιπόν!

Παραμύθι είναι αυτό που λένε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι είμαστε πλήρεις, δεν θέλουμε άλλον, μεταγραφές τέλος. Μια σοβαρή ΠΑΕ δεν σταματάει ποτέ να κάνει μεταγραφές όλο το χρόνο. Εννοώ να έχει σηκωμένες τις κεραίες της στη διεθνή αγορά.

Έτσι είναι. Οι επαφές με μάνατζερ και ατζέντηδες συνεχίζονται κανονικά. Άλλο ότι οι συμφωνίες θα κλειστούν μετά από 3-4 μήνες, μετά από ένα χρόνο. Να σκέπτεται η ΠΑΕ και τον κόσμο. Κάθε τόσο να ρίχνει στην πιάτσα, στα πρωτοσέλιδα, ένα-δυο ονόματα που έχει υπ' όψιν η ομάδα. Μην τους αφήνουν νηστικούς τους γάβρους.

Διαβάστε ακόμα:

Σε τι υπερέχει του Μαρινάκη ο Κριστιάνο Ρονάλντο