ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ» ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΗ ΜΑΣΑΛΙΑ;

πηγή: Intime
 

Μετά από έξι μήνες απραξίας ο γνωστός μας Μίτσελ βρήκε ομάδα, την γαλλική Μαρσέιγ. Να μπούμε κατ' ευθείαν στο θέμα. Και όπως πάντα η κουβέντα θα είναι σοβαρή, μακρυά, από κρυάδες και ζεστούρες, συμπάθειες και αντιπάθειες προς το πρόσωπο του Ισπανού πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Και βέβαια δεν παίζει ρόλο για τη κουβέντα μας το γεγονός ότι ο Ισπανός γεύτηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με νίκη 6-0 επί κάποιας Τρουά.

Ένας παίκτης του, μάλιστα, ο Καμερουνέζος Μπογκ που είχε παράπονα στον Ολυμπιακό από τον Μίτσελ έβγαλε κιόλας τα απωθημένα του. Λυπάμαι, είπε, τους συναδέλφους της Ολυμπίκ Μαρσέιγ που έμπλεξαν με τον Μίτσελ, ένα τύπο που πάνω από τη δουλειά του έχει τον... καθρέπτη και το ζελέ στο μαλλί.

Συμβαίνουν αυτά. Να 'σαι ποδοσφαιριστής, ένας επαγγελματίας, ένας καριερίστας, να περιμένεις τις ευκαιρίες να δείξεις ποιος είσαι κι ένας κωλοπροπονητής να θαρρείς ότι σου κάνει καψόνια. Ότι σε σαμποτάρει.

Στο θέμα μας. Σίγουρα ο Μίτσελ είναι αμφισβητούμενος. Με τα καλά του και τα κακά του. Δεν τον αγνοείς, όμως. Έκανε δυο χρόνια στον Ολυμμπιακό, άρα γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, που σημαίνει ότι πιθανόν κάποια στιγμή να αποτελεί «λύση» μιας ελληνικής ΠΑΕ.

Τι θέλω να πω. Μια σοβαρή εταιρεία τον βάζει στο μπάνισμα τον Μίτσελ. Με δικό της άνθρωπο στη Μασαλία παρακολουθεί την παρουσία του Ισπανού μορφονιού.

Έτσι κάνουν τα οργανωμένα μαγαζιά. Έχουν στο μάτι πέντε-δέκα ονόματα προπονητών και τους τσεκάρουν συνεχώς. Όχι, πάνω στην τούρλα του Σαββάτου, αφού απολύσαμε τον προπονητή μας στα γρήγορα και στα τυφλά τραβάμε τον κλήρο και ό, τι μας κάτσει.

Διαβάστε ακόμα:

Σε τι υπερέχει του Μαρινάκη ο Κριστιάνο Ρονάλντο