Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ!

πηγή: Intime
 

Το γράφω από τώρα, κοντά δυο εβδομάδες πριν ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τα παιχνδία στο τσάμπιονς ληγκ. Όλα μέσα είναι. Να αποκλειστεί ο πρωταθλητής, να προκριθεί. Κάθε άλλη κουβέντα, όπως κάποιοι βάζουν στο ζύγι τις τρεις ομάδες του ομίλου, είναι για να περνάμε την ώρα. Με ούζο. Και φυστίκια Αιγίνης.

Η δική μου κουβέντα είναι τι θα κάνει ο Ρομπέρτο. Ναι, από τον τερματοφύλακά του θα κριθεί η τύχη του Ολυμπιακού στο τσάμπιονς ληγκ. Να με θυμηθείτε.

Δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη που ψάχνει το περισσότερο αν δεν διαθέτει αξιόπιστο τερματοφύλακα. Αυτό είναι το Νο1 αξίωμα στο ποδόσφαιρο σήμερα. Η ομάδα, η κάθε ομάδα αρχίζει από τον τερματοφύλακα! Όποιος δεν συμφωνεί, απλά έχει άγρια μεσάνυχτα στο αντικείμενο.

Είμαι προεδράρα. Από τον κλάσεως γκολτζή προτιμών τον κλάσεως τερματοφύλακα, αν είναι να διαλέξω έναν από τους δυο. Και μη μου πεις ότι είμαι τσιγγούνης, επειδή στην αγορά ο τέρμας κοστίζει λιγώτερο από τον σεσημασμένο σκόρερ.

Κελεσίδης, Σαργκάνης, Νικοπολίδης. Σου λένε τίποτα τα ονόματα. Τρεις από τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού στο παρελθόν. Τρία διαφορετικά πράματα, στην ίδια θέση. Απ' αυτούς, όπως και από τον κάθε τερματοφύλακα, εξαρτά μια ομάδα τι ψάρια θα πιάσει, πολύ περισσότερο από το ένα ενδέκατο!

Τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσε να βρει τερματοφύλακα επιπέδου πρωταθλητισμού ο Ολυμπιακός. Μέχρι που του έκατσε η δουλειά με τον Ρομπέρτο. Δεν είναι σούπερ κλάση, όμως στα μέτρα του Ολυμπιακού όταν παλεύει στο τσάμπιονς ληγκ.

Διααβάστε ακόμα:

Γιατί θα προκριθεί ο Ολυμπιακός