ΑΤΥΧΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4-0 ΔΕΝ ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ

πηγή: Intime
 

Παρακολουθείς το Παναθηναϊκός-Καλλονή και περιμένεις τον σκηνοθέτη να μπανίσει τίποτα καλό στην εξέδρα. Τι να δεις από τον αγωνιστικό χώρο; Ποδόσφαιρο που δεν βλέπεται. Ποδόσφαιρο που σε διώχνει από την τηλεόραση. Στις κερκίδες, όμως, της Λεωφόρου ειδικά σε τούτο το ματσάκι υπήρχαν αρκετά γκομενάκια.

Το μάθανε το κόλπο οι τσούπρες. Στο γήπεδο δύσκολο να μην τις… συλλάβει ο τηλεοπτικός φακός. Δεν υπάρχει πλάνο στην κερκίδα χωρίς γυναικείο σκέρτσο και πονηρό χαμόγελο.

Για το παιχνίδι να μιλήσουμε. Ποιο παιχνίδι; Ούτε στο μισό γήπεδο οι Παναθηναϊκοί, οι περισσότεροι είχαν πάει για να βρίσουν. Χάσανε την ευκαιρία, όμως! Δεν είχε αντίπαλο ο Παναθηναϊκός. Ούτε υποψία αντιπάλου. Η καντεμιά!

Έτσι είναι. Ο Παναθηναϊκός χρειαζότανε έναν αντίπαλο της προκοπής, να τον κερδίσει, να ξεπλύνει τη ντροπή του αποκλεισμού από την Καμπάλα. Η φουκαριάρα η Καλλονή ήταν πράγματι τέτοια, αλλά από χωριό. Πρώτη ίσως στο χωριό της. Στο πρωτάθλημα Ελλάδος δύσκολα να την βγάλει καθαρή.

Χάλασε, λοιπόν, τη δουλειά στον Παναθηναϊκό η ομάδα της Μυτιλήνης. Ποιόν Παναθηναϊκό; Αυτόν που έκανε το 4-0 και σε κάποια διαστήματα παρασύρθηκε από την αγωνιστική ανυπαρξία του αντιπάλου.  Γινόταν κι αυτός, ο Παναθηναϊκός, όπως η Καλλονή.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρομπέρτο θα αποφασίσει για Ολυμπιακός στο Τσουλού