Ο ΔΕΛΛΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 3-1 ΠΑΣ-ΠΑΟΚ!!!

πηγή: Intime
 

Δεν ήξερε που βρισκόταν και που πατούσε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Γι’ αυτό έφυγε ταπεινωμένος και καρπαζωμένος 3-1. Και δεν έχει καμμία δικαιολογία για τη συντριβή του.

Αδιάβαστος και αλαζονικός ήταν ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Άρχισε να επιτίθεται στον γηπεδούχο αδιαφορώντας εάν αυτός είναι αλεπού, λιοντάρι, κόμπρα, ποντίκι, ένα κοτόπουλο.

Άνοιξε, λοιπόν, τα φτερά του ο εκτός τόπου και χρόνου ΠΑΟΚ και έκανε ένα ανόητο επιθετικό παιχνίδι σα να είχε απέναντί του αντίπαλο που ενδιαφερόταν μονάχα να μη φάει γκολ.

Τι είδαμε; Ο ΠΑΟΚ, η «μεγάλη» ομάδα να μη μπορεί να αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διασπάσει την άμυνα της «μικρής» ομάδας και να κερδίσει τον σπουδαίο τερματοφύλακά της. Ταυτόχρονα βλέπαμε τον ΠΑΣ να ξεχύνεται με δύναμη και ταχύτητα διότι πόνταρε με τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του να τρυπήσει τον ΠΑΟΚ. Και δεν του έφτανε του ΠΑΣ το 1-0. Ούτε το 2-0!

Τελικά, στα Γιάννενα δικαιώθηκε ο... Δέλλας. Επειδή ο προπονητής της ΑΕΚ μέτρησε καλύτερα το πόσο ζυγίζει σήμερα η ομάδα του και έπαιξε συντηρητικά κόντρα στην Ξάνθη. Πραγματικά ο Δέλλας δεν ανοίχθηκε στην Ξάνθη, όπως στα Γιάννενα ο Ιγκορ- Γρηγόρης- Τούντωρ.

Ο μεν Δέλλας πήρε το «Χ» και γλύτωσε από μια πιθανή «τιμητική» αποτυχία, έστω και με 1-0. Ο δε Τούντωρ γνώρισε την πανωλεθρία.

Διαβάστε ακόμα:

Ατυχος ο Παναθηναϊκός δεν ξέπλυνε την ντροπή