Ο ΣΥΛΒΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΝΤΥΝΑΜΟ!

πηγή: Intime
 

Δεν ξέρω τι θα λέμε μετά από δύο μήνες για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ξέρω ότι το ποδόσφαιρο και θεοποιεί και εκθέει κόσμο. Δεν υπάρχει πιο άδικο, πιο άτιμο πράμα από το ποδόσφαιρο. Γκρεμίζει αξίες, όπως και αποθεώνει πατσαβούρες. Αυτό είναι ένα έργο πολυπαιγμένο στα γήπεδα.

Ο Ολυμπιακός άνετα κατεβάζει στο γήπεδο, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, δύο διαφορετικές και ισοδύναμες ενδεκάδες. Δεν παίζει ο Φορτούνης, υπάρχει ο Τσόρι. Ερνάνι, Σέμπα μπροστά, στη θέση τους στην καβάτζα Πάρντο, Ντολμάζ. Αμυντικά χαφ Μπαχαλάκης, Καμπιάσο αντί Μιλίβογετς, Κασάμι. Καπίνο αντί Ρομπέρτο. Ντακόστα αντί Μποτία. Ο Ισλανδός αντί Ιντέγιε. Σαλίνο δεξιά, αριστερά. Πλουραλισμός επιλογών.

Σου λέω ότι είναι δύσκολο για έναν προπονητή να κουμαντάρει ομάδα με βεντέτες. Με ακριβοπληρωμένους. Με παίκτες που ήρθαν για να παίξουν, να είναι βασικοί.

Όταν, λοιπόν, ο Σύλβα έχει στον πάγκο κάποιον, λέμε για τον Πάρντο, κι αυτός δεν μανουριάζει, δεν «ψιθυρίζει» είναι επιτυχία του προπονητή. Πολύ περισσότερο όταν προπονητής τον ρίξει στον αγώνα για να βγάλει το κάστανο από τα κάρβουνα, όπως έκανε ο σκόρερ Πάρντο.

Ποιος Πάρντο; Και τα δύο γκολ τα «έβαλε» ο Σύλβα. Αυτό λέμε σήμερα. Είπαμε. Δεν ξέρουμε τι θα λέμε αύριο. Είπαμε. Άτιμο πράμα η μπάλλα. Ο προπονηταράς χθες, «της πλάκας προπονητής» γίνεται αύριο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο κακός Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή με την Ντυναμό