Η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Πολύ σημαντική είδηση για τον ΠΑΟΚ. Για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Μια είδηση που δικαιολογημένα έγινε πρωτοσέλιδη. Επειδή, πέραν από τη σπουδαιότητά της εκφράζει με τον πιο έντονο τρόπο την αγωνία του Ιβάν Σαββίδη μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ. Και το απέραντο ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την προκοπή της πολύπαθης και δημοφιλέστατης ομάδας.

Ποια είναι η είδηση; Η πολυδιαφημισμένη είδηση. Τετ α τετ Σαββίδη και Κάκου. Αυτή είναι είδηση που τα λέει όλα. Για όποιον καταλαβαίνει. Μια είδηση, ένα γεγονός που αποκαλύπτει γιατί ο ΠΑΟΚ παραμένει 30 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.

Φοβερά πράγματα. Ο μεγαλομέτοχος στο face to face με τον Τάσο Κάκο. Δεν το πιστεύω. Τετ α τετ Σαββίδη με τον άνθρωπο που θα βοηθήσει να βγει μπροστά ο ΠΑΟΚ. Λέω για τον πρώην διεθνή διαιτητή, την τεράστια επιλογή του Ιβάν.

Κι όχι μόνον τον βρήκε τον άνθρωπο που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ, λέω για τον Κάκο, αλλά τον είδε κιόλας, θα τον δει στο βυζαβί ο Σαββίδης. Να τα βάλουν κάτω οι δυο τους για το πως θα προχωρήσουν.

Έχω μείνει άφωνος από την υπερδραστηριότητα του Ιβάν Σαββίδη. Φοβερό. Ανεπανάληπτο. Τετ α τετ με τον Κάκο. Δεν το πιστεύω. Ποιος άλλος μεγαλομέτοχος το έχει κάνει αυτό. Να βρει κάποιον από το πουθενά για να ξεφύγει ο ΠΑΟΚ από τη μιζέρια του και μ' αυτόν τον κάποιον το αφεντικό να έχει τετ α τετ. Και τα μυαλά στα κάγκελα.

Διαβάστε ακόμα:

Με τον Κάκο ο Ιβάν θα δείξει ότι είναι το αφεντικό