Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΔΙΑ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ

πηγή: Intime
 

Η μαλακία της ημέρας. Να μη φοβάται ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Μπάγερν. Φοβερά πράγματα. Δεν το λένε αυτό σεσημασμένοι γάβροι που έχουν επάγγελμα την ολυμπιακάρα ομαδάρα, αλλά και επώνυμοι άνθρωποι της μπάλλας. Να παίξει στα ίσα ο θρύλος στο Μόναχο, λένε, να δει στα μάτια και στα φρύδια, όχι παραπέρα την Μπάγερν. Κάτι τέτοια κουλά.

Γιατί το κάνουν αυτό; Τζάμπα είναι, δεν λέω, αλλά γιατί σαλιαρίζουν αυτή την ανοησία, ότι δεν πρέπει να φοβάται ο Ολυμπιακός. Δίνουν κουράγιο στους οπαδούς του πρωταθλητή; Έχουν την πληροφόρηση ότι οι παίκτες του πρωταθλητή έχουν κλάσει μαλλί και θέλουν να τους σηκώσουν το ηθικό;

Να μη φοβάται ο Ολυμπιακός! Σωστό. Ποια είναι η Μπάγερν, ρε, στο φινάλε. Και σε τι μειονεκτεί η ελληνική ομάδα σε σύγκριση με την γερμανική. Κι αυτό σωστό.

Η Γερμανία είναι μέσα στις τρεις κορυφαίες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του πλανήτη, με 4 μουντιάλ. Η δε Μπάγερν είναι μακράν η πρώτη ομάδα της Γερμανίας με 25 πρωταθλήματα και 5 τσάμπιονς ληγκ. Άρα; Γιατί, λοιπόν, να μη φοβάται τον Ολυμπιακό η Μπάγερν και να φοβάται ο Ολυμπιακός την Μπάγερν. Να το πάμε έτσι.

Ας μιλήσουμε σοβαρά. Ο Ολυμπιακός απόψε οφείλει να φοβηθεί την μεγάλη αντίπαλό του. Αυτοσεβασμό δείχνει ο πρωταθλητής, ο πολυπρωταθλητής Ελλάδος αν φοβηθεί, δηλαδή αν ζυγίζει την υψηλή επικινδυνότητα του παιχνιδιού κόντρα στην Μπάγερν. Την υποψήφια νικήτρια του τσάμπιονς ληγκ.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός πιθανόν να πάρει αποτέλεσμα. Ακόμα και να νικήσει. Μπάλλα είναι αυτή. Όλα μέσα είναι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τη μαλακία να παίξει στα ίσα. Σαν ίσος προς ίσον. Αυτό είναι ανόητο. Βλακώδες. Επειδή η Μπάγερν είναι ανώτερη. Με τον αντίπαλο που υπερέχει σ' όλα, και όταν λέμε σ' όλα εννοούμε σ' όλα, τα δίνεις όλα, όμως με σκέψη και τακτική σύμφωνα με τα κυβικά σου.

Διαβάστε ακόμα:

Κατεβάστε τα ρολά στο πρωτάθλημα τώρα!!!