Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΦΑΖΕΙ ΜΕ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Παίζει ματς πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Ένας κακός, ένας απογοητευτικός πρωταθλητής που κερδίζει με τη ψυχή στο στόμα μόλις 1-0, αφού χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή.

Αισχρό πράμα. Αηδιαστικό. Αποκρουστικό. Ο Ολυμπιακός να πηγαίνει από νίκη σε νίκη με μετριότατη απόδοση και την αβάντα από το κοράκι. Να παίρνει πέναλτυ που δεν είναι, να γίνεται αποβολή ποδοσφαιριστή αντιπάλου διότι έτσι το ήθελε ο διαιτητής.

Διασυρμός του Ολυμπιακού είναι αυτός. Το χειρώτερο! Να περνάει στον κόσμο ότι είναι η ομάδα της ευνοιοκρατίας. Ότι φθάνει στα πρωταθλήματα με τρόπο χαριστικό. Άδικο.

Καπάκι αγώνας κυπέλλου με τον Απόλλωνα και μια ακόμα... αντιολυμπιακή διαιτησία. Το κοράκι να σφάζει με ταβερνιάρικο χασαπομάχαιρο τον Απόλλωνα και με γιαταγάνι οθωμανικό τον Ολυμπιακό. Έτσι είναι. Όταν κοτζάμ Ολυμπιακός με το πιο ακριβό ρόστερ για να κερδίσει ομάδα Β' εθνικής έχει την προστασία της διαιτησίας, τότε μιλάμε για αληθινή... σφαγή.

Σφαγή διότι ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ο Ολυμπιακός! Δικαίως, ή αδίκως, άσχετο. Σημασία έχει ότι έτσι ωμά και προκλητικά που αβαντάρουν τον Ολυμπιακό, τα κοράκια προσφέρουν την πιο σκληρή... τιμωρία στον πρωταθλητή. Τον τιμωρούν διότι δίνεται η εντύπωση, η βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του παρασκηνίου.

Διαβάστε ακόμα:

Το «τρίτο πρόσωπο» ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μελισσανίδη