ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

πηγή: Intime
 

Νέος παίκτης στο μεγάλο πρωτάθλημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης όταν έγινε μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το σύστημα ελέγχεται από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, που έχει ανοικτή γραμμή με ΕΠΟ και την τότε ΕΠΑΕ, τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος. Το μεγάλο πιστόλι της πιάτσας είναι ο μακαρίτης Γιώργος Δέδες, «όργανο» του Παναθηναϊκού, που για να παραμένει στο κόλπο, είχε εκλεγεί ακόμα και σαν εκπρόσωπος του Μακεδονικού, επί προεδρίας Βουλινού, επίσης μακαρίτη.

Ο Δέδες είναι δυσαρεστημένος με τον Βαρδινογιάννη. Ο Μελισσανίδης δεν είναι σίγουρος αν παίζει παραμύθι η δυσφορία του γιατρού με τον καπετάνιο. Μη λέμε πολλά. Στις εκλογές της ΕΠΑΕ το 1993 το «μπλοκ» Μελισσανίδη κερδίζει με Δέδε μπροστινό και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης γνωρίζει συντριπτική ήττα.

Μαιτρ χωρίς αντίπαλο στο παρασκήνιο ο Γιώργος Δέδες είναι κυριάρχος του παιχνιδιού,διοτι παίζει και σαν αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ. Το 1996 γίνεται το «πραξικόπημα» στην ΕΠΟ με ανατροπέα τον Δέδε για λογαριασμό του Σωκράτη Κόκκαλη. Η διαιτησία ξεκόβει ολοκληρωτικά από την επιρροή του Παναθηναϊκού.

Εάν «αλλάξει» κάτι στην ΕΠΟ σήμερα, αύριο, με τις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, η αλλαγή θα είναι ουσιαστική ή, απλά θα αλλάξουν οι «ισορροπίες»; Η κουβέντα σήμερα επειδή ο Μελισσανίδης μίλησε για νεκροθάφτες, για νεκροκάσες και ότι τελειώνουν οι κύριοι της ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο γάβρος διψάει για τσου λου