ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ!

πηγή: Intime
 

Ε, δεν είναι ο Αστέρας για τόσο βαρειά ήττα, να το πούμε. Μια χαρά ομάδα, στάθηκε στο Καραϊσκάκη και αντιμετώπισε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Δεν θα πεις άδικο αποτέλεσμα το 5-0, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη, μόνον αξιοκρατία κι αυτή δεν... δικαιώνεται πάντα.

Τέλος πάντων, η διαφορά αν όχι στην αξία των παικτών, όσο στην απόδοση των δύο ομάδων δεν είναι τέτοια που να... δικαιολογεί τη μεγάλη νίκη του πρωταθλητή.

Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης παρακολουθώντας τον Φορτούνη θα... μέτραγα τα πακέτα που θα κονομήσω απ' αυτόν. Ίσως τα περισσότερα απ' όσα έχει γνωρίσει το ταμείο του Ολυμπιακού, αν παραχωρηθεί ο παικταράς. Και με τα δύο γκολ στην προηγούμενη ομάδα του ο Κώστας Φορτούνης έδειξε την κλάση του και σαν εκτελεστής.

Το σπουδαιότερο; Ο Φορτούνης έχει κι άλλα περιθώρεια να βελτιωθεί. Να γίνει πληρέστερος. Και στο πως να παίζει χωρίς τη μπάλλα και στην επαφή του με το τόπι. Δεν είναι ο παίκτης που εξελίχθηκε, που έφθασε, που «τελείωσε» και δεν πάει άλλο. Σε ομάδα ανωτέρου επιπέδου του Ολυμπιακού ο παικταράς θα ανέβει μέχρι το ρετιρέ. Γι' αυτό λέω στον Μαρινάκη, σε «καλή μεριά».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν ξέχασε το σφυροδρέπανο στη Ρωσία