ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Ακόμα έχουν να το λένε οι αεκτζήδες. Για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Για τι άλλο; Πάνω απ' όλα αυτό είναι. Ότι σπάσαμε το αήττητο του Ολυμπιακού, και το κατάφερε η αεκάρα. Θα ήταν, λέω εγώ, ακόμα πιο αεκάρα αν έφτιαχνε κι αυτή ένα άλφα σερί αήττητο.

Μην το ξεχνάμε. Πέρυσι η παοκάρα είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Έγινε κάτι και δεν το πήρα πρέφα; Για λύπηση είναι η παοκάρα. Άρα, δεν λέει τίποτα ένα ματς. Μια νίκη. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

Κέρδισε η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό. Αυτή η νίκη έχει τόση αξία όσο μία ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεν αλλάζει την πορεία μιας ομάδας ένα ματς. Ένα ντέρμπυ. Ποτέ.

Μην ξεχνάμε και το άλλο. Το 2013 είχε κερδίσει στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός. Αξέχαστη σφαλιάρα στο θρύλο με 3-0. Έγινε κάτι; Άλλαξε κάτι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;

Να πω και το άλλο, το πιο...σπαστικό. Είχε κερδίσει, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό. Μάλιστα. Εγώ σου λέω ότι άντε κι είχε πάρει το πρωτάθλημα. Ποιο ένα ματς; Κι ένα πρωτάθλημα δεν αλλάζει το πεπρωμένο του ΠΑΟΚ, της κάθε ομάδας. Ποτέ! Ποτέ των ποτών!!!

Πήρε το κύπελλο η Καστοριά. Το πρωτάθλημα η Λάρισα. Ανέβηκε στην σούπερ ληγκ το τάδε καφενείο. Να τελειώνουμε. Άσε τον φουκαρά τον οπαδό, τον πονεμένο, τον πεινασμένο από νίκες και τίτλους. Στο φινάλε τη μοίρα μιας ομάδας δεν την ορίζει ο «φίλαθλος», όπως έτσι λένε τον οπαδό.

Δεν έκανε Ολυμπιακό τον…Ολυμπιακό η εξέδρα. Ο λαός. Κάποιοι πονηροί, κάποιοι ικανοί, πιο κωλοπετσωμένοι από τους «παράγοντες» του Αργοναύτη και του Εθνικού, σήκωσαν υψηλά τον Ολυμπιακό. Το ίδιο συνέβη με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, που δεν άφησαν χώρο στον Απόλλωνα και τον Πανιώνιο.

Συμπέρασμα. Ο ΠΑΟΚ, όπως ο Παναθηναϊκός δεν έχουν ανάγκη τη νίκη, τις νίκες στα ντέρμπυ για να δώσουν το στίγμα τους. Παίζουν ρόλο και τα πακέτα. Και η οργάνωση. Και το προσωπικό γαμώτο του αφεντικού. Όταν ο άλλος είναι παραμύθης, ίσως στην πραγματικότητα είναι της πλάκας, κάποιος γραφικός, μην περιμένεις η ομάδα του να αλλάξει πλάνο.

Διαβάστε ακόμα:

Για ΑΕΚ και Ολυμπιακό η κρύα αλήθεια