ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

 

Το ξέρετε αυτό το «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει»; Σε πέντε λέξεις μόνο υπάρχει όλη η αλήθεια ΜΑΣ. Η δική μας αλήθεια. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θέλει να αλλάξει. Τέλος! Και σε μια δεύτερη ανάγνωση σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θέλει να γίνει καλύτερη. Τελεία και παύλα.

Είτε γίνει το grexit, είτε όχι, δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα την Ελλάδα. Κι όταν λέμε Ελλάδα, δεν εννοούμε τις παραλίες της, ούτε τα βουνά της, τη σημαία της και τον εθνικό της Ύμνο. Εννοούμε την κοινωνία μας, γαμώ την ελληνική κοινωνία. Αυτό εννοοούμε για να ξέρουμε τι λέμε.

Θα αποκλειστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη διεθνή κοινότητα. Είπαμε. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Είμαστε ως κοινωνία, αυτό συζητάμε, όχι ποιοι είμαστε ως άτομα, λέω ότι είμαστε αυτοί που είμαστε. Ως κοινωνία. Αυτοί είμαστε και δεν θέλουμε να κυκλοφορούμε σ’ άλλη, διαφορετική κοινωνία. Αναφέρομαι στην πλειοψηφία, όχι στις μειοψηφίες της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι ιστορική πλαστογραφία να πεις ότι είμαστε αυτοί που είμαστε ως κοινωνία διότι έτσι μας θέλουν οι ξένοι, τα κόμματα, οι νταβατζήδες, τα συμφέροντα. Όχι, κύριοι. Όλοι αυτοί δεν είναι μαλάκες να θέλουν να μας αλλάξουν, μας πάνε πάσο.

Είχε γίνει κυβέρνηση το 1963 η Ένωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου με κυρίαρχο σύνθημα την... «Αλλαγή». Παπάρια μάντολες. Έγινε κυβέρνηση το 1981 το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, κάργα αριστερό κίνημα ενάντια της Ευρώπης, της ΕΟΚ, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, πήκτρα με στελέχη αντιχουντικά, αντικαπιταλιστικά, ολότελα σοσιαλιστικά και μερικοί μαλάκες μιλούσαν για... άλμα πολιτικό της Ελλάδος. Παπάρια.

Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε! Όχι η Ελλάδα, όχι η ελληνική κοινωνία. Τον Ιανουάριο του 2015 έγινε κυβέρνηση ο Σύριζα με πύρηνα στελεχών, από τον πρόεδρό του μέχρι τον τελευταίο αγωνιστή, όχι απλά σοσιαλιστές, αλλά κομουνιστές. Με θητεία δεκαετιών σε κομουνιστικές νεολαίες και κομουνιστικά κόμματα πριν ενταχθούν στον Συνασπισμό, το προ Σύριζα σχήμα.

Ο Σύριζα άλλαξε! Όχι η Ελλάδα, όχι η ελληνική κοινωνία. Για να αλλάξει κάτι δεν είναι αρκετό να βρίζεις τον απέναντι. Για να φτιάξεις το ποδόσφαιρο δεν είναι αρκετό να λες ότι υπάρχει διαφθορά. Αυτό μας το είπαν κι άλλοι.

Διαβάστε ακόμα:

Τι δουλειά έχει ο Μπέος με τον Εφραίμ στο Αγιον Ορος