O ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΙΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ... ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

πηγή: Intime
 

Ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος είναι διαζευγμένος. Άρα, δεν έχει πρόβλημα να την πέσει σε γκόμενα που του γυάλισε το μάτι. Σε κάποια που θέλει να της κάνει έρωτα. Πώς θα της ξηγηθεί; Δεν θα την πλακώσει στα χαστούκια, βέβαια. Εκτός κι αν η λεγάμενη είναι ανωμαλιάρα.

Η κουβέντα είναι για το grexit. Για τι άλλο; Δεν είμαστε φτηνοκουτσομπολίστικη φυλλάδα να ασχολούμαστε με τα σεξουαλικά υπουργού, ηθοποιού, τηλεπαρουσιαστή κ.α. Αν, λοιπόν, ο Κοντονής Σταύρος, ο κάθε άνδρας θέλει να καταφέρει μια γυναίκα, να την ρίξει στο κρεββάτι, θα παίξει με γλυκόλογα.

Γούστο έχει μια σκηνή σαν κι αυτή: Η κοπέλλα να θέλει να κάνει σχέση, όμως απόλυτα αισθηματική, σε καμμία περίπτωση να ξεβρακωθεί, να δοθεί σεξουαλικά στον άνδρα αν προηγουμένως δεν επιβεβαιωθεί για τις ειλικρινείς ερωτικές του προθέσεις. Από τη μία, λοιπόν, ο άνδρας να μην έχει στη σκέψη μια σχέση με δέσμευση, από την άλλη η γυναίκα να βλέπει την υπόθεση μόνον ρομαντικά.

Ερχόμαστε στη συνάντηση FIFA-Κοντονή. Πώς να βγει συμπέρασμα ανάμεσα σε δύο πλευρές άσχετες. Εντελώς. Δύο κόσμοι διαφορετικοί.

Η FIFA άλλο αν το παίζει παραμύθι φούρναρης ΟΗΕ και UNESCO με πρέσβεις καλής θελήσεως. Στην πραγματικότητα είναι το παγκόσμιο μονοπώλιο του ποδοσφαίρου. Μια γνήσια εμπορική εταιρεία. Και πολύ καλώς πράττει.

Αν το διεθνές ποδόσφαιρο διαπλανητικά και εθνικά δεν λειτουργούσε σαν κανονική βιομηχανία, το παιχνίδι δεν θα είχει φθάσει σε τόσο υψηλά στάνταρ θεαματικότητας. Αυτή είναι η FIFΑ που παίζει το star system, όχι μόνον με παίκτες βεντέτες αλλά και ομάδες που ενεργούν με όρους οικονομικούς Χόλυγουντ.

Ο Κοντονής, ο εραστής της ισονομίας, της διαφάνειας, αυτές τις άδειες λέξεις που χρησιμοποιεί ο κάθε άχρηστος και ανίκανος πολιτικός, ποιος είναι; Ένας... ρομαντικός συνομιλητής της FIFA. Που για να δείξει ότι... αγαπάει το ποδόσφαιρο λέει στους βετεράνους ποδοσφαιριστές της δεκαετίας '50 και '60, ότι... νοσταλγώ την εποχή σας.

Να, γιατί λέω ότι η FIFA είναι εδώ, ο Κοντονής είναι πουθενά! Ούτε καν στο παρελθόν, όπως ψευδώς παραμυθιάζει για να δείξει ότι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Το Grexit δεν είναι απειλή... φιλολογική