Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ GREXIT

πηγή: Intime
 

Μέχρι σήμερα 6 Απριλίου ο Κοντονής Σταύρος το παίζει σκληρός. Ανυποχώρητος. Ότι εγώ αποφάσισα να μη συνεχιστεί το κύπελλο Ελλάδος κι εγώ επιμένω σ' αυτή την... πολιτική μου θέση. Και δεν καταλαβαίνω από την απειλή της FIFA που κυριλάτα, όμως όσο γίνεται ωμά, το ξεκαθάρισε:

Ή, συνεχίζεται κανονικά το κύπελλο Ελλάδος ή, η χώρα σας βλέπει την έξοδο από το διεθνές ποδόσφαιρο. Τέλος.

Ούτε καν ασχολείται η FIFA με το... Συμβούλιο Επικρατείας. Τι την νοιάζει! Γιατί να ενδιαφέρεται τι θα αποφασίσει το ανώτερο όργανο δικαιοσύνης μιας χώρας; Για την FIFA η απόφαση να διακοπεί το κύπελλο συνιστά επέμβαση της κυβέρνησης στις υποθέσεις του μέλους της, της ΕΠΟ. Η ΦΙΦΑ δεν έχει καμμία σχέση με την κυβέρνηση, δεν είναι μέλος της καμμία κυβέρνηση.

Τι θα κάνει ο Κοντονής μέχρι τις 15 Απριλίου, σύμφωνα με το τελεσίγραφο της FIFA; Να ρωτάς καλύτερα, τι θα ήθελε να κάνει. Να φάει πόρτα η Ελλάδα από την FIFA! Αυτό θα ήταν η πιο μεγάλη του πολιτική επιτυχία. Ο τίποτας Κοντονής Σταύρος θα έχει να λέει μέχρι να πεθάνει ότι «Δεν μ' άφησαν τα παγκόσμια κυκλώματα της διαφθοράς και της διαπλοκής να κάνω κάθαρση στην Ελλάδα».

Όπως στο λέω. Η καλύτερή του Κοντονή Σταύρου να γίνει το grexit επί των ημερών του! Θα το... καταφέρει; Δύσκολο. Απίθανο. Γιατί; Επειδή δεν θα αποφασίσει ο ίδιος. Επειδή την απόφαση θα την... πάρει ο Τσίπρας, αν θα συνεχιστεί το κύπελλο. Και πάλι, όμως, θα κάνει «ηρωική» έξοδο ο Κοντονής Σταύρος με την παραίτηση στην οποία θα υποχρεωθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Οριστικά: Ο Τσίπρας αποφασίζει Grexit