ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ «4» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟ

πηγή: Intime
 

Σου δίνω ρεπορτάζ έγκυρο από τα αφεντικά των «4» ΠΑΕ, των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, για το πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση μετά το τελεσίγραφο της FIFA στον υφυπουργό αθλητισμού Κοντονή Σταύρο.

Φοβερό! Και οι τέσσερις, Μαρινάκης και Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης δεν ασχολούνται με τον συριζαίο! Όπως το λέω. Καμμία κίνηση, έτσι κι αλλοιώς, να τον μεταπείσουν, ώστε να συνεχιστεί το κύπελλο και να εξαφανιστεί η χειροπιαστή απειλή του grexit.

Γιατί, αλήθεια, δεν... ανησυχούν για τις ομάδες τους οι κύριοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ; Επειδή είναι σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα κάνει μια ακόμα κωλοτούμπα.

Φοβερό και τρομερό! Όχι μόνον με τον Μαρινάκη με τον οποίον δεν έχουν επαφή δεν το ψάχνουν οι άλλοι «τρεις», αλλά και μεταξύ τους ούτε καν συζητούν το... πρόβλημα, τον κίνδυνο του grexit. Γιατί; Δεν έχουν κανένα φόβο ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ομάδες του θα αποκλειστούν από την FIFA. Γιατί; Έστω και την τελευταία στιγμή από πλευράς κυβέρνησης θα βγει μια «υπερήφανη» απόφαση, δηλαδή με δικαιολογίες της αναμενόμενης κωλοτούμπας.

Διαβάστε ακόμα:

Οριστικά: ο Τσίπρας αποφασίζει για Grexit