ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ... ΝΙΟΣ

πηγή: Intime
 

Έχει μείνει η ατάκα που φέρεται να είπε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι. «Εγώ έκανα ένα μικρό βήμα, η ανθρωπότητα έκανε ένα μεγάλο βήμα». Φοβερά πράγματα.
Τρισευτυχισμένος ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού, διότι αυτός δεν έκανε ένα μικρό βήμα, αλλά μια τεράστια και κάργα θεαματική κωλοτούμπα, και γι' αυτό άρχισε να δίνει πάλι συνεντεύξεις δεξιά κι αριστερά. Ως επιτυχημένος, βέβαια.

«Έγινε», είπε ο Ζακυνθινός, «μια μεγάλη και καλή αρχή για το ποδόσφαιρό μας...». Τι έγινε, δηλαδή; Εγώ έκανα ένα μικρό βήμα, όπως είπε ο πρώτος αστροναύτης και το ποδόσφαιρο έκανε ένα μεγάλο βήμα.

Τι έγινε και δεν το έχω πάρει χαμπάρι εγώ, όπως όσοι δεν είναι καραγκιόζηδες στην Ελλάδα. Εγώ έχω μείνει στο ότι ο Κοντονής Σταύρος είχε αποφασίσει τη διακοπή του κυπέλλου μετά τα όργια των οργίων που είχαν γίνει στην Τούμπα στον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Και τώρα ο Κοντονής, πριν προλάβω να το αντιληφθώ, αποφάσισε να γίνει το κύπελλο αφού, βέβαια προηγουμένως τακτοποίησε τα πράγματα ώστε να μην επαναληφθούν έκτροπα στα γήπεδα.

Μάγος ο άνθρωπος. Σε λίγες ημέρες έκανε το θαύμα. Υπνώτισε τους χούλιγκαν. Τους νάρκωσε. Αστροναυτικά πράγματα. Διαστημικά.

Διαβάστε ακόμα:

Τσατσάρες και νυχοκόπτες γέμισε ο Κοντονής