ΤΟ «ΓΑΜΩΤΟ» ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Πες εσύ ότι η ΑΕΚ αφού πήρε το κύπελλο, μάλιστα από τον Ολυμπιακό, με την «επιστροφή» της, είναι από επάνω. Εγώ λέω το άλλο. Ότι η ΑΕΚ που έφαγε μία τριάρα από τον Παναθηναϊκό πριν από τρεις ημέρες, αν ξαναχάσει σήμερα, τότε μπαίνει από κάτω του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο βαθμολογικά.

Να στο πω αλλοιώς. Ξέχνα το όποιο οικονομικό συμφέρον περιμένει τις δύο ομάδες στα play-off. Ούτε η βαθμολογική ανάγκη αποτελεί το Νο1 κίνητρο αγωνιστικό σήμερα για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Θα κυνηγήσουν τη νίκη για το ιστορικό τους κύρος. Για το γαμώτο τους.

Αυτό είναι το πιο ισχυρό διακύβευμα. Κέρδισες τον κωλοολυμπιακό, σου λένε οι Παναθηναϊκοί, αλλά μ' εμάς δεν καθάρισες, κυρία ΑΕΚ. Και θα έχουν δίκαιο. Εννοώ δεν θα μπορείς να τους πεις τίποτα. Εκτός κι αν η ΑΕΚ τους κερδίσει. Για να τους ξηγηθεί αλμυρό φυστίκι. Με πιάσατε κώτσο, διότι ακόμα δεν είχα ξεμεθύσει από τον θρίαμβό μου με τον Ολυμπιακό, τώρα που βρέθηκα στα ίσα μου θα σας δείξω.

Ας μην πάρει την πρωτιά στα play-off η ΑΕΚ. Αρκεί να νικήσει πάλι τον Παναθηναϊκό, όπως στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Αυτή θα 'ναι η επιτυχία της. Ότι με την «επιστροφή» της έπαιξε τέσσερις φορές με τον Παναθηναϊκό κι έχασε μόνον μία. Ότι δεν αναγνωρίζει σήμερα το παρελθόν, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο παλμαρέ. Μία νίκη της ΑΕΚ της δίνει το δικαίωμα να λέει ότι, σε πείσμα της Ιστορίας, βρίσκεται πλέον σε πορεία «αναβάθμισης» των ισορροπιών της με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Αν επαναληφθεί με ΑΕΚ το 3-0 του Παναθηναϊκού