ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ;

πηγή: Intime
 

Έχει πλάκα να του φύγει η στάμνα από τα χέρια του ΠΑΟΚ και χύσει το νερό της βρύσης. Να χάσει από τον Παναθηναϊκό απόψε και να πετάξει έτσι τα καλά αποτελέσματα που πήρε στα play-off. Γίνεται; Πως δεν γίνεται!

Όλα γίνονται στο κωλοποδόσφαιρο. Ακόμα κι αν τα πάντα όλα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, τελικά αυτός να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Άσε ότι κινδυνεύει από το ίδιο του το πλεονέκτημα. Το ότι περνάει πρώτος, ότι κρατάει την πρωτιά και με ισοπαλία.

Πούστικο αβαντάζ. Να παίξεις όχι για να κερδίσεις, αλλά για να μη χάσεις. Κι αν ρουφήξεις εκεί που δεν το περιμένεις το αυγό, ακόμα και σε χρόνο που κουμαντάρεις το παιχνίδι. Θα αντιδράσεις σωστά; Αποτελεσματικά.

Όλα μέσα είναι απόψε. Για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, η μπάλα δεν έχει μπέσα. Χάνει και ο καλύτερος. Και δεύτερον, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη. Λίγο να «φουσκώσει» ο αντίπαλος, τα χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, ομάδα όχι με μητρώο κωλοπετσωμένης.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να παίξει «ψυχολογικά»; Να τρομάξει τον ΠΑΟΚ, να του φύγουν τα ψιλά και τα χοντρά. Μη το ξεχνάμε. Όλα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, όμως όπως γι' αυτόν, και για τον Παναθηναϊκό το ματς είναι το τελευταίο χαρτί.

Διαβάστε ακόμα:

Να την ψευτοβγάλουν τα μπατηράκια ΑΕΚ, ΠΑΟΚ