«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον μέτριο, τον μετριότατο Παναθηναϊκό. Αυτό είδα εγώ, κι όλοι όσοι βλέπουν μπάλα. Μη μου πεις ότι στόχος των δύο ομάδων, στο «μεγάλο τελικό» των play-off, ότι ήταν το «X», το 1-1 έτσι όπως έκατσε. Άρα, πέραν από την προβληματική και ανησυχητική αγωνιστική συμπεριφορά τους και οι δυο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ήταν η αποτυχία. Τελείωσαν τη σαιζόν με πανηγυρική αποτυχία. Μ' ένα στρηπτήζ, όπου σ' ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι φάνηκε η γύμνια τους.

Δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ και το χειρώτερο είναι ότι δεν άξιζε τη νίκη, όπως άλλωστε και ο Παναθηναϊκός. Άλλη απογοήτευση κι αυτός. Υποτίθεται ότι όλα τα λεφτά του, και τα ρέστα μαζί, τα έπαιζε σε τούτο το ματς στην Τούμπα. Τίποτα. Ουδεμία ουσιαστική αντίδραση απέναντι στον ΠΑΟΚ που μετά το 1-1, μετά την ισοφάριση του Παναθηναϊκού, έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.

Λέμε για τον Παναθηναϊκό. Δεν έβγαζε πίστη, θέληση, δύναμη στο παιχνίδι του. Τίποτα. Το 'παιξε μοιρολατρικά. Αν έρθει το δεύτερο γκολ, ήρθε. Κι είχε τη φάση του αγώνα στα τελευταία λεπτά, όταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε απόκρουση φανταστική σε εξ αποστάσεως και με τη μία σουτ του Πέτριτς.

Τελικά. Το μέγα ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ήταν η Αποκάλυψη Τώρα για τις δύο ομάδες. Πόσο λίγες ομάδες είναι. Πόσα πολλά χρειάζονται ακόμα για να γίνουν αξιόπιστοι πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα.

Πέρασε πρώτος ο ΠΑΟΚ στα play-off. Με το «Χ» 1-1 στην Τούμπα, που το πήρε με τη ψυχή στο στόμα. Πώς, λοιπόν, το παίζουν χαζοχαρούμενοι κάποιοι, ότι «έσωσε» τη σαιζόν, όταν αποκλείστηκε ενωρίς στο κύπελλο και έμεινε τόσο πίσω βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η κουβέντα για τον ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη κι όχι να παραμένει μπάλκαν πρότζεκτ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ θυμήσου το... φιάσκο Μπερμπάτωφ