Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

πηγή: Intime
 

Καταγράφω στον πόντο την πραγματικότητα, όπως παίζει σήμερα. Ο πόλεμος γίνεται και πιο σφοδρός εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ. Στον καλό αγώνα, στη μάχη για να επικρατήσει το καλό, τρεις οι δυνάμεις. Η μία είναι ο Μαρινάκης. Η άλλη είναι η κόντρα στον Μαρινάκη. Και η τρίτη είναι του υφυπουργού αθλητισμού Κοντονή Σταύρου, που τα δίνει όλα να ανατρέψει τη διοίκηση Γκιρτζίκη.

Ο Μαρινάκης έχει απώλειες. Χάνει κομμάτια στην πιάτσα. Δεν εγκαταλείπει, όμως. Τα ερείσματά του σε τοπικές Ενώσεις και ΠΑΕ είναι εξαιρετικά ισχυρά. Γιατί και πώς, δεν το συζητούμε.

Από μία άποψη είναι ψιλοπερίεργο να τον κοπανάνε όλοι τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, ονόματα δυνατά, όπως Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος, να έχουν ρυθμίσει τα σημεία βολής στα κανόνια τους κατ' ευθείαν στον «στόχο» Μαρινάκη κι ο χοντρός να μην έχει παραδώσει ακόμα το πνεύμα.

Καταγγελίες, αποκαλύψεις, το ένα και το άλλο, μια συντονισμένη και ασυντόνιστη εκστρατεία προσωπικά κατά του Μαρινάκη κι αυτός ακόμα κρατάει αρκετές από τις συμμαχίες του. Η κραυγαλέα απόδειξη ότι ο χώρος νοσεί, ότι είναι πήκτρα στα λαμόγια. Όπως μπορείς να πεις ότι ο χώρος παραμένει υγιής και οι καθαροί άνθρωποι που στέκονται στο πλευρό του Μαρινάκη δεν έχουν πειστεί ακόμα για όσα του καταλογίζουν.

Μαλακίες. Άσε το παραμύθι που πέφτει. Τις εκλογές της ΕΠΟ θα τις πάρει ο πιο ισχυρός. Η ''δύναμη'' του Μαρινάκη, που παραμένει ακόμα υπολογίσιμη, έχει αρχίσει να ρετάρει. Επόμενο. Έχει ρίσκο σήμερα εκείνος που φόρα παρτίδα ''καρφώνεται'' υπέρ Μαρινάκη, δηλαδή με άτομο που το ξεφωνίζει η μισή Ελλάδα. Όποιος είναι με τον Μαρινάκη θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στην περίπτωση δεν εκλεγεί στην ΕΠΟ διοίκηση φιλική του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Το ανέκδοτο, οι πανηγυρισμοί γάβρων για τον Σπανούλη