Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΕΝ... ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Κινδυνεύει να γελοιοποιηθεί η υπόθεση της δήθεν οργανωμένης και «συμμαχικής» προσπάθειας για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Και για να χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις, η επιχείρηση ανατροπής της διοίκησης της ΕΠΟ. Ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου, αφού «προσέγγισε» τον Γκιρτζίκη, συνεχίζει να διατυμπανίζει με τον πιο... κατηγορηματικό τρόπο τον αγώνα του ενάντια στην εγκληματική οργάνωση, τα πακιστανικά τηλέφωνα και τις υπόγειες συναλλαγές.

Αυτά είναι γνωστά. Γιατί, λοιπόν, με διαρροές και δημοσιογραφικές υπογραφές ο Παναθηναϊκός τα... επαναλαμβάνει; Και, αφού δεν μας πιστεύετε ότι δεν κρύβει καμία πονηρή σκοπιμότητα η επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, εμείς ως Παναθηναϊκός θα συνεχίσουμε απτόητοι τον... μοναχικό δρόμο χωρίς συμβιβασμούς.

«Μοναχικός» δρόμος, βέβαια σημαίνει πως αφού δεν μας εμπιστεύονται Μελισσανίδης και Σαββίδης, κι εμείς προχωρούμε χωρίς τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Χωρίς επίσης με την ομάδα των «12» ΠΑΕ που συμφωνούν στο πακέτο θέσεων της Ξάνθης.

Εκεί κατέληξε το έργο. Να ακούγονται φωνές από την πλευρά την απέναντι του Μαρινάκη, των αντιπάλων του συστήματος που εκπροσωπεί η ΕΠΟ, ότι «Εμείς είμαστε πιο μαχητικοί από...άλλους πρώην συναγωνιστές κατά του Ολυμπιακού...».

Αλήθεια. Ποιος, τελικά, πολεμάει περισσότερο τον Μαρινάκη; Ο Σαββίδης. Ο Μελισσανίδης. Ο Αλαφούζος. Σίγουρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γνωρίζει την απάντηση.

Διαβάστε ακόμα:

Τίγρης, Ιβαν παραμιλάνε με Αλαφούζο