ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟ 2016!

πηγή: Intime
 

Μετράω τους μαύρους της Γαλλίας στον προημιτελικό με την Ισλανδία. Επτά στους ένδεκα. Γάλλοι, αλλά μαύροι. Άσχετο ότι οι περισσότεροι, ίσως όλοι γεννήθηκαν στην Ευρώπη, δηλαδή στην Γαλλία. Μαύροι είναι, με αίμα μαύρου. Γονίδιο Αφρικανού. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν επειδή ο άλλος έχει διαβατήριο ευρωπαϊκό, μιλάει γλώσσα ευρωπαϊκή.

Μετράω τους μαύρους της Γαλλίας στον ημιτελικό με την Γερμανία. Επίσης επτά στους ένδεκα. Και μπήκε στο παιχνίδι αλλαγή ένας ακόμα αράπης, όγδοος στο λογαριασμό.

Μαύρους ποδοσφαιριστές, μαυριδερούς, γκρίζους, μελαψούς, όπως θες να τους πεις, έχει και η Πορτογαλία. Και από Αφρική, όπως η Γαλλία, και από Λατινική Αμερική. Αποικιοκρατική και ναυτική δύναμη στο παρελθόν και η Πορτογαλία, γι' αυτό οι Βραζιλιάνοι μιλάνε πορτογαλικά. Όπως αγγλικά μιλάνε στην πλανηταρχία των ΗΠΑ.

Πορτογαλία-Γαλλία στον τελικό του Ευρω 2016. Ποιος θα κερδίσει. Η Αφρική! Το αίμα το αφρικανικό. Θα περάσουν κάποιες δεκαετίες, όχι περισσότερες από δέκα, σίγουρα λιγώτερο από έναν αιώνα, που θα βλέπεις ευρωπαϊκό αίμα, αίμα λευκού στο κόπα Άφρικα. Ιστορικά, νομοτελειακό είναι κι αυτό. Όπως αυτό που συμβαίνει στον καιρό μας. Πρωτάθλημα Ευρώπης με μπλακ συμπατριώτες, Πορτογάλους, Γάλλους.

Δεν υπάρχει πια εθνική ομάδα ευρωπαϊκής χώρας σε κάθε άθλημα, χωρίς μπλακ.

Διαβάστε ακόμα:

Ταμπουρώθηκαν οι Γάλλοι χωρίς εντολή προπονητή!