ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Κάτι λιγότερο από ένα μήνα έχει μπροστά του ο Ευάγγελος Μαρινάκης για να ψωνίσει καμιά 15αριά παίκτες, όπως είχε υποσχεθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού μετά το πρώτο παιχνίδι απέναντι σε αυτή την Χαποέλ.

Ο πρόεδρος αν πάρουμε τις μετρητοίς το non paper που μοίρασε ο «δικός» του λίγα λεπτά μετά το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκης, υπήρξε φιλεύσπλαχνος, εκτός κι αν αλλάξει γνώμη. Είχε πει «οι παίκτες θα πάνε σπίτια τους». Κι εδω που τα λέμε θα μπορούσε να τους αφήσει στην έρημο του Μπεσεβά να καταλήξουν κολατσιό για τα όρνια.

Για να το σοβαρέψουμε το θέμα. Ο Μαρινάκης ποτέ δεν έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης. Η επικοινωνία της ομάδος «έπαιξε» παλαιοκομματικά με την υποτιθέμενη ομιλία του προέδρου στους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το τσάμπιονς ληγκ. Ηττήθηκε από κάποια Μπερσεβά και κάνανε φτερά καμιά 20αριά εκατομμύρια. Για το λυπηρό -περί τα της ομάδος- γεγονός δεν ευθύνεται κανένας Βίτορ, Ντελά Αμπέγια ή Ντελά Σταφύλιας. Την ευθύνη έχει ο Ευάγγελος. Την ευθύνη έχει ο αρχηγός. Δεν ασχολήθηκε, μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:

Εσκασαν οι ξεφούσκωτες φούσκες