ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Tο γράφω καθυστερημένος, αλλά όχι δεύτερος. Και έχει την αξία του και μονάχα ο αποδυτηριάκιας το υπογράφει. Στο ψητό κατ' ευθείαν, λοιπόν.

Ευτυχώς που ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε απ’ αυτήν την Μακάμπη ή Χαποέλ Μπεν Σεβά. Καμία διαφορά, όπως και να λέγεται. Είναι βουτηγμένος μέσα στο πρόβλημα ο πρωταθλητής και ευτυχώς, λέω, που προκρίθηκε αυτή η Χαποέλ ή Μακάμπη Μπερ Σεβά, όπως και να λέγεται, και γλύτωσε ο Ολυμπιακός απ’ τον προπονητή τον εντελώς ακατάλληλο.

Δεν είναι λίγο αυτό. Άσχετος ο Βίκτωρ Σάντσεθ. Το χειρώτερο; Προσβλητικός ολότελα για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Ένα μάτσο χάλια ήταν ο Ολυμπιακός στα δύο ματσάκια με την Μακαμπή ή Χαποέλ Μπαμ Σεμπα, κάπως έτσι. Και ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος για τα χάλια της ομάδας του το έριξε στις δικαιολογίες. Τις φτηνές δικαιολογίες. Τις μικροπρεπείς δικαιολογίες. Μην το ξεχνάμε.

Τον έκανε ένα με το χώμα τον Ολυμπιακό ο επαγγελματίας προπονητής Βίκτωρ Σάντσεθ. Την ομάδα που έχει μόνιμη παρουσία στο τσάμπιονς ληγκ, ένα απίθανο σερί στους ομίλους. Τι είπε ο άνθρωπος;

1.Ήμασταν άτυχοι που κληρωθήκαμε με την Μπερ Σεβά.
2. Αποκλειστήκαμε για ένα γκολ.

Αν ήμουν Μαρινάκης θα τον είχα διώξει επί τόπου αυτόν τον Βίκτωρ ακόμα κι αν είχε προκριθεί η ομάδα. Για τρεις λόγους:

1. Επειδή ο Ολυμπιακός δεν βλεπότανε στα δυο ματσάκια με την Μπερ Σεβά
2. Επειδή ο Ολυμπιακός δεν βλεπότανε στα δυο ματσάκια με την Μπερ Σεβά
3. Επειδή ο Ολυμπιακός δεν βλεπότανε στα δυο ματσάκια με την Μπερ Σεβά

Διαβάστε ακόμα:

Το παραμύθι με τους παίκτες του Ολυμπιακού