ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΥΛΒΑ ΚΑΙ ΖΑΡΝΤΙΜ

πηγή: Intime
 

Κάτι πρέπει να γράψουν. Αυτό είναι το ζόρι. Κι όταν δεν υπάρχει κάτι συνταρακτικό, κάτι ουσιαστικό, τότε θα πλακώσουν τις ανοησίες. Δεν στέκει με τίποτα αυτό που διάβασα. Ότι ο νέος, ο πολύ νέος προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μπέντο, όχι προηγούμενος... νέος, ο Σάντσες, άρχισε να δουλεύει, λέει, με τις ευλογίες των Σύλβα και Ζαρντίμ.

Εγώ λέω το άλλο. Το σωστό. Ότι ο Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε στον Ολυμπιακό με τις κατάρες, όχι τις ευχές των δύο συμπατριωτών του που είχαν δουλέψει στον πρωταθλητή. Και αυτό που λέω εγώ είναι μέσα στην πραγματικότητα. Όχι εκτός πραγματικότητας.

Γιατί να θέλει π.χ. ο Σύλβα να πετύχει ο Μπέντο. Το φυσικό είναι να επιθυμεί να αποτύχει ο συμπατριώτης του. Έτσι είναι ο άνθρωπος. Ο κάθε άνθρωπος. Η φύση τον έχει φτιαγμένο έτσι. Να μη θέλει να πάει καλύτερα στο ίδιο πόστο από τον ίδιον κάποιος άλλος.

Τι θέλουν να μας πουν. Ότι οι Ζαντρίμ, Σύλβα, μάλιστα που έγιναν παρελθόν από το λιμάνι με όχι καλές συνθήκες, ενδιαφέρονται για το καλό του Ολυμπιακού; Τι μαλακίες είναι αυτές!

Ο Ζαρντίμ, ο Σύλβα, ο κάθε επαγγελματίας κυττάει την πάρτη του. Κι αυτό είναι το ανθρώπινο. Να πετύχει στην κάθε ομάδα, στον κάθε Ολυμπιακό, όχι για το καλό του κάθε Ολυμπιακού, αλλά για το καλό το δικό του.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Ολυμπιακό λένε ότι δεν χρειάζονται προπονητή