ΝΙΚΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Πήρε την νίκη και εκτός έδρας στο ματσάκι με την επαρχιακή αντίπαλό του ο Ολυμπιακός και εκτός απροόπτου θα περάσει στους ομίλους του γιουρόπα. Κέρδισε μόλις 1-0 γιατί αυτή η Αρούκα έχασε δύο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει.

Πέραν από την νίκη και την αναμενόμενη πρόκριση ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση. Χωρίς αμφιβολία. Με μια άλλη κουβέντα αυτός δεν είναι Ολυμπιακός. Παρουσίασε ίδια εικόνα με την ομάδα που έχασε το κύπελλο από την ΑΕΚ και αποκλείστηκε από μία άγνωστη Μπερσεβά του Ισραήλ.

Στην μπάλα δεν στέκεσαι στο αποτέλεσμα. Εκτός κι αν θέλεις να κρυφτείς πίσω από τα νύχια σου. Να πουλήσεις παραμύθι. Κερδίσαμε, άρα είμαστε ομαδάρα. Άρα πάμε καλά. Δεν το λες αυτό επειδή νίκησες, λόγω τύχης, μία Αρούκα, όχι την Άρσεναλ και την Ατλέτικο.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι χθεσινός. Είναι παλιά ομάδα. Κυκλοφορεί δεκαετίες στην αγορά, και στας Ευρώπας. Ένα παιχνίδι που άνετα θα μπορούσε να τελειώσει με ήττα δεν σκεπάζει το πρόβλημα. Το ολοφάνερο πρόβλημα.

Ξεκίνησε καλά ο Ολυμπιακός, αλλά μετα το γκολ και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε ο χρόνος δεν απέφευγε το… στρηπτήζ. Ότι πράγματι υποφέρει από κάτι νοσηρό, με συνέπεια να μη βλέπεται. Να έχει τα μαύρα του χάλια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ και η επένδυση του 3-0