ΟΙ 4 ΜΕΓΑΛΟΙ... ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

πηγή: Intime
 

Με νίκη τελείωσαν και τη δεύτερη αγωνιστική οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Τα πανηγύρια συνεχίζονται από τα φιλικά μήντια που κάνουν ευγενείς προσπάθειες να ζεστάνουν τις ελπίδες της οπαδικής πελατείας. Ότι αυτή η σαιζόν είναι δική μας. Επειδή η ομαδάρα μας κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ε, αφού έκανε και δεύτερη νίκη, ο δρόμος για τον τίτλο είναι ανοικτός. Ορθάνοικτος.

Μιλάει η νίκη. Το αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο. Καμία σημασία αν η ομάδα δεν παίζει μπάλα. Αν είναι για κλωτσές. Κέρδισε; Τέρμα και τελείωσε, πάει για την κούπα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το θαύμα στη Βέρνη, στην ίδια πόλη όπως το 1954 η Γερμανία που κατέκτησε το μουντιάλ από την αήττητη υπερομάδα Ουγγαρία. Ο πρωταθλητής Ελλάδος έβαλε κάτω την ακατάβλητη Γιούνγκ Μπόις. Και στη Θεσσαλονίκη πέτυχε την μεγάλη ανατροπή. Φοβερά πράγματα. Μαγκιά που ο Ολυμπιακός έχανε από τον Ηρακλή. Και γαμώ την μαγκιά που κέρδισε 2-1.

Η Βέροια έπαιξε την ΑΕΚ. Στα ίσα. Και λοιπόν; Η ΑΕΚ κέρδισε. Ούτε καν μπαίνει η σκέψη ότι πιθανόν να μην έβγαζε το τρίποντο. Παντελόνι τους βαθμούς έκανε με 4-0 ο Παναθηναϊκός, που όμως δεν βλεπόταν. Τα χάλια του είχε. Είπαμε. Πήρε τη νίκη, άρα πάει για πρωτάθλημα. Ακάθεκτος.

Σίγουρος πρωταθλητής και ο ΠΑΟΚ που έσπασε την παράδοση στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Έτσι, όμως, όπως αγωνίστηκε λίγο έλειψε να σπάσει κανα ποδάρι του, να φύγει τραυματισμένος στο χέρι, να μην κερδίσει. Με δέκα παίκτες ο Αστέρας τον απείλησε.

Πρωτάθλημα της πλάκας. Δεν παίζεται ποδόσφαιρο ποιοτικό, ακόμα και από τις ομάδες κορυφής. Τις υποψήφιες πρωταθλήτριες. Βλέπεις μπάλα της συμφοράς και… κατά διαστήματα. Με διακοπές. Περισσότερος είναι ο νεκρός αγωνιστικά χρόνος.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνον «αδελφή» δεν είπε τον Αλαφούζο ο Μαρινάκης