Η ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, Ο ΘΟΥ ΘΟΥ ΤΗΣ UEFA

 

H πουτάνα η δικηγορία. Και η άλλη η πόρνη η δημοσιογραφία. Αυτές οι δύο κυρίες, αυτά τα δύο επαγγέλματα γεννάνε τους πιο πονηρούς από τον περασμένο αιώνα. Ποια πολιτική; Καταλήγουν στην πολιτική οι νομικοί, κυρίως.

Νομικά και μπίζνες έχουν τον πρώτο λόγο, αποτελούν την πρώτη επιλογή τα τελευταία 15 χρόνια στους φοιτητές των πανεπιστημίων που κάνουν πρωταθλητισμό. Την εξουσία, όμως, που δίνεται σε κάποιον μέσω της όποιας εκλογικής διαδικασίας θα την πάρουν δικηγόροι, κυρίως. Και στη διαπλοκή πρώτοι και καλύτεροι οι δημοσιογράφοι. Οι γαμάτοι. Οι παίκτες δημοσιογράφοι.

Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ο νέος πρόεδρος της UEFA. Σλοβένος, ψάξε βρες. Νέα σχολή. Περισσότερο κωλοπετσωμένος αυτός, αλλά άφθαρτος. Από σπόντα βρέθηκε μόλις πριν... 5
χρόνια στην ΕΠΟ της Σλοβενίας κι έκανε αμέσως μπαμ στο νέο σύστημα. Στη νέα τάξη πραγμάτων που περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να στήσει το δικό της καθεστώς στο
παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Όλα εξελίχθηκαν κατακλυσμιαία με την δεξιά κλωτσά που έφαγε πρώτα ο Ζεπ Μπλάτερ από FIFA και μετά την αριστερή κλωτσά ο Μισέλ Πλατινί από την UEFA. Το «συνδικάτο» ποντάρει στον 48χρονο Σλοβένο, που δεν χρειάζεται να πίνει τον καφέ του στη Νυόν της Ελβετίας. Ο Ινφαντίνο, ο πρόεδρος της FIFA, και ο 50χρονος Θόδωρος Θεοδωρίδης, έμμισθος γενικός γραμματέας της UEFA, του είπαν του Αλέξανδρου:

-Θα σε βγάλουμε πρόεδρο στην UEFA, εσύ κύτταξε το δικηγορικό γραφείο του πατέρα σου στη Λουμπλιάνα, κάνε και τις βόλτες σου με τη μοτοσυκλέτα στην έρημο Σαχάρα, συνέχισε το καράτε σου, κι εμείς θα σε ενημερώνουμε σχετικά για κάθε σοβαρό ζήτημα.

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, αυτή η χαμηλοβλεπούσα Μαγδαληνή, ένας υποδειγματικός επαγγελματίας στο αντικείμενο «Διπλωματία και Ποδόσφαιρο» είναι το αφεντικό στην Ευρώπη. Ο δε Αλεξάντερ Τσέφεριν, με πέντε(!) ξένες γλώσσες μόνον Γκιρτζίκης δεν είναι. Αφού ο Θεοδωρίδης ποτέ των ποτών δεν θα βγει μπροστά, η πασαρέλα ανήκει όλη στον Σλοβένο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Θόδωρος του ΟΦΗ κι όχι του Παναθηναϊκού