ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ... ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

 

Για μια φορά ακόμα ο θεοσεβούμενος Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το Άγιον Όρος. Το ότι είναι πιστός της θρησκείας δεν το συζητάμε, για τον εφοπλιστή. Υπό συζήτησιν και σε εκκρεμότητα είναι οι κατηγορίες στην πλάτη του για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος.

Γίνεται; Βεβαίως γίνεται, αν ρωτάς πώς είναι δυνατόν χριστιανός άνθρωπος να έχει δράση εγκληματική. Η κουβέντα ξεφεύγει σε ακαδημαϊκού χαρακτήρα, δεν αφορά προσωπικά τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, να την κλείσουμε, λοιπόν, με μια πραγματικότητα. Περιπτώσεις ατόμων με υποδειγματική εκκλησιαστική συμπεριφορά υπήρξαν θρυλικοί κακοποιοί, ιδιαίτερα οι τσιτσιλιάνοι μαφιόζοι.

Επί του θέματος. Είμαι σίγουρος ότι ο Μαρινάκης, που μόλις προχθές κατήγγειλε για «θηλυκή συμπεριφορά» τον συνάδελφό του Γιάννη Αλαφούζο, είχε επιλεκτικές επαφές με τους μοναχούς των ιερών μονών στο Άγιον Όρος. Όχι, δηλαδή, να είναι αποδεκτός και ένας καλόγερος θηλυκής συμπεριφοράς επειδή φοράει ράσο. Εντάξει, το ράσο τον κάνει παπά κάποιον, τον κάνει και μοναχό, και ηγούμενο, όμως όχι σίγουρα και αρσενικής συμπεριφοράς.

Μην πούμε το άλλο. Υπάρχουν μοναχοί που δεν έχουν θηλυκή συμπεριφορά, ούτε είναι θηλυπρεπείς, αλλά είναι αναντάμ μπαμπαντάμ και του Σαντάμ ομοφυλόφιλοι. Και απ' αυτούς μακρυά ο Μαρινάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Τα παλτά Μπερμπάτωφ, Εσιέν και το κρύο δίδαγμα