ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

 

Τι να τις κάνεις τις εκλογές στην ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένες να γίνουν σ' ένα μήνα. Αυτή η διοίκηση που υποτίθεται υπάρχει ακόμα έχει καταρρεύσει. Εντελώς. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, τις εκλογές και την ήττα για να επιβεβαιωθεί το τέλος της. Το ζήτημα είναι άλλο.

Έχασε τις εκλογές η υποτίθεται δεξιά ΝΔ και ήρθε ο υποτίθεται αριστερός Σύριζα. Άλλαξε τίποτα; Απολύτως τίποτα. Την ίδια δουλειά που θα έκανε η ΝΔ, μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, τη βγάζει σήμερα ο σύριζας.

Δεν λέω ότι με κυβέρνηση σύριζα εδώ και δύο χρόνια περίπου είμαστε χειρώτεροι. Πληρώνουμε, δηλαδή, περισσότερους φόρους και έχουν μειωθεί τα όποια έσοδά μας. Άστο αυτό.

Λέω ότι ο Τσίπρας δεν είναι... κάτι άλλο σε σύγκριση με τον Σαμαρά. Σα να συνεχίζουμε με πρωθυπουργό τον Σαμαρά τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο.

Θα 'ρθει άλλη διοίκηση στην ΕΠΟ. Θα είναι... άλλη; Διαφορετική; Θέμα προσώπων, λέω εγώ. Αν φύγουν οι παλαιοκομματικοί, οι φθαρμένοι, οι διαπλεκόμενοι της διοίκησης της ΕΠΟ κι έρθουν Σκουρλέτηδες και Φίληδες, Κατρούγκαλοι και Μπαλτάδες, καλύτερα να μείνουν οι παλιοί, οι διεφθαρμένοι, οι συνεργάτες της εγκληματικής οργάνωσης, όπως τους κατηγορούν.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης με μοναχούς... αρσενικής συμπεριφοράς