ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ... ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ!

 

Επειδή είναι ο Αλέξης Κούγιας, θα τα δώσει όλα να πάρει απόψε τον Ολυμπιακό. Το ξέρει ότι κάποιοι κακοήθεις, που αγνοούν την πολυετή παρουσία του στο ποδόσφαιρο, ρίχνουν σπόντες για τη σχέση του με τον Μαρινάκη. Μαλακίες.

Ο δικηγόρος είναι με τον εαυτό του. Μόνον. Και πάντα. Κι αυτό το γνωρίζουν όλοι στην πιάτσα. Κανένας δεν «παραμυθιάζεται» ότι ο Κούγιας σήμερα είναι τακίμι με κάποιον, κι αύριο στην κόντρα. Όποια θέση κρατάει είναι από αίσθημα προσωπικής ανεξαρτησίας.

Το ματς με τον Ολυμπιακό έχει την ιδιαιτερότητά του. Μια καλή εμφάνιση κι ένα αποτέλεσμα θετικό είναι το καλύτερο διαβατήριο παραμονής της Λάρισας στην κατηγορία. Ο Κούγιας είναι έμπειρος παράγων, αλλά και... Κούγιας. Τι σημαίνει αυτό;

Δεν θα αφήσει το παιχνίδι να 'ρθει όπως έρθει! Αυτό που θα έκανε ένας άλλος πρόεδρος επαρχιακής ομάδας, όταν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Αυτό που θα έκανα κι εγώ! Ο Αλέξης, όμως, θα το ζορίσει το παιχνίδι, θα ζητήσει τη νίκη. Λάθος!

Τι έχει αποδειχθεί; Ομάδα που δεν πάει για πρωτάθλημα, που πρώτο στόχο έχει την επιβίωση στην κατηγορία, βγαίνει χαμένη ακόμα κι αν κερδίσει τον πρωταθλητή! Παίρνει τους τρεις βαθμούς, όμως μετά κτυπάει το κεφάλι της. Το μετανοιώνει. Επειδή το τέντωμα, το πρεσάρισμα για τη νίκη είχε συνέπεια κάρτες, κίτρινες και κόκκινες, και τραυματισμούς παικτών και τιμωρίες της ΠΑΕ, πρόστιμα, αποκλεισμούς έδρας.

Αυτό είναι το κωλοπρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αυτό είναι χρόνια! Να κερδίζει η «μικρή» ομάδα και να μην ωφελείται η ίδια, αλλά οι ανταγωνιστές της «μεγάλης» ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης με μοναχούς... αρσενικής συμπεριφοράς