Η ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

πηγή: Intime
 

Σαλτάρησαν κάποιοι εντελώς ογλού επειδή κάποιοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ υποστήριξαν φόρα παρτίδα τον αντι-Γκιρτζίκη εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ. Α, έτσι; Φως
φανάρι, έβγαλαν το συμπέρασμα οι εντελώς ούφο, ότι η ΝΔ έχει δώσει γραμμή κατά της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ. Μ' άλλα λόγια το κόμμα του Μητσοτάκη στηρίζει την εγκληματική οργάνωση.

Μαλακίες. Αυτό είναι το σοβαρό πολιτικόν σχόλιον, με την υπογραφή του αποδυτηριάκια. Μαλακίες. Ποια ΝΔ; Δεν υπάρχει αυτό το πράμα. Όπως δεν υπάρχει κανένα κόμμα. Ούτε
Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και σία.

Θα πεις ότι πράγματι υπάρχει κόμμα αν έχει θέσεις. Αν πολιτεύεται σύμφωνα μ' αυτά που σαλιαρίζει. Ένας αχταρμάς είναι το κόμμα, το κάθε κόμμα. Οι περισσότεροι στεγάζονται σ' ένα κομματικό μαγαζί για λόγους άσχετους με την υποτιθέμενη... ιδεολογία του καταστήματος.

Να στο πω αλλοιώς. Ο Κοντονής είναι ενάντια στη διοίκηση της ΕΠΟ. Αυτό τι σημαίνει; Ότι εκφράζει όσους ψήφισαν Σύριζα; Όχι, βέβαια. Αρκετοί ενωσιάρχες και αρκετοί πρόεδροι σωματείων που ψήφισαν ενωσιάρχες, ήταν ψηφοφόροι του Σύριζα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Σύριζα είναι με την εγκληματική οργάνωση.

Ούτε ο Τσίπρας εκφράζει όλον τον Σύριζα, ούτε ο Μητσοτάκης εκφράζει όλη τη ΝΔ. Γι' αυτό σου λέω ότι δεν υπάρχουν κόμματα. Εδώ υπουργός λέει κάτι, κάνει κάτι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δηλαδή η ντουντούκα του πρωθυπουργού, όχι του κόμματος, λέει ότι «Δεν εκφράζει την κυβέρνηση ο υπουργός...».

Μιλάμε για καφενεία. Αυτό είναι τα κόμματα. Δεν κατάλαβα. Επειδή παίζω θανάση στο καφενείο της γειτονιάς μου έχω τις ίδιες απόψεις με τον κύριο στο απέναντι τραπέζι που παίζει τάβλι; Αν υπήρχε, που δεν υπάρχει ΝΔ, επιτόπου θα διέγραφαν τον βουλευτή που αβαντάρισε τον υποψήφιο τάδε στις εκλογές της ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τσίπρας έκανε πρόεδρο της ΝΔ τον Μητσοτάκη