Ο ΠΑΟΚ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ

πηγή: Intime
 

Ο άγνωστος κόσμος κατοικείται από τέρατα. Η μεσαιωνική αντίληψη του απαίδευτου δυτικού κόσμου ζει και βασιλεύει στα ποδοσφαιρικά ελληνικά κλαμπ. Θηρίο και τέρας μαζί η Γκαραμπάχ που κατάπιε τον ΠΑΟΚ. Ξεμύτισε από τον πολιτισμό της Ελλάδος και γενικότερα της δυτικής -λέμε τώρα- Ευρώπης και έπεσε ματσακόνισμα.

Θα μου πείτε και στην Αναγέννηση ο δυτικός άνθρωπος τι έκανε; Ανακάλυψε πως δεν υπάρχουν τέρατα και ξεκώλιασε τους ιθαγενείς στους νέους κόσμους. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν του Σαββίδη δεν έχει φτάσει στην Ρενεσάνς του. Ανθίζομαι ότι θ' αργήσει, να μην σου πω πως οι Αζέροι μπορεί να τον ξεπεράσουν και να καβατζάρουν τον Διαφωτισμό πρώτοι.

Γιατί όχι; Ματσωμένοι είναι και κάνουνε κολεγιές με τον Ροναλντίνιο, ο οποίος ήταν εκεί για μπίζνες. Και για να έρθουμε στο θέμα μας, πιο σοβαρή ομάδα ήταν στο γήπεδο η Γκαραμπάχ. Δυο γκολ έβαλε, έκανε ένα σκασμό ευκαιρίες για τα μέτρα της. Εκμεταλλεύτηκε το κοινό της, τις ικανότητές της και το μεσαιωνικό φόβο του ΠΑΟΚ.

Το είπε και ο Ιβιτς που είναι σοβαρό παλληκάρι. «Ημασταν χωρίς αίμα». Πραγματικά, τους κόπηκε το αίμα με το που έφτασαν στο σκοτεινό Αζερμπαϊτζάν κι όσο απέμεινε το ήπιε αυτή η ομαδίτσα. Ομαδίτσα, ομαδίτσα, αλλά θηρίο!

Διαβάστε ακόμα:

Πορτογάλος ο πρώτος πονηρός προπονητής στην Ελλάδα