ΤΑ ΠΕΝΤΕ «ΔΙΔΥΜΑ» ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Η δύναμη του ΠΑΟΚ, όπως κατέδειξε και στο 2-0 με την Σλόβαν Λιμπερετς, βρίσκεται στα άκρα. Στους ακραίους επιθετικούς Κάμπος και Ροντρίγκες οι οποίοι με την ταχύτητά τους και την ικανότητά τους μπορούν να κρατήσουν ψηλά τον ΠΑΟΚ. Πολύ περισσότερο αν δουλεύει αποτελεσματικά το άλλο «δίδυμο», οι δύο πλάγιοι μπακ. Ο Μάτος στην πλευρά του Τζάλμα Κάμπος και ο Λέοβατς με τον Ροντρίγκες.

Με τον Κλάους τι γίνεται; Δεν φτάνει στον ΠΑΟΚ, για να βγάζει αποτέλεσμα, για να πλησιάζει στα σίγουρα την νίκη, ο καλός συντονισμός στα δύο δίδυμα, τα δύο εξτρέμ και τα δύο φουλ μπακ. Το κρίσιμο ζητούμενο είναι να έχει χώρο δράσης ο σέντερ φορ. Που δεν έχει. Γι’ αυτό δεν τροφοδοτείται ο Αθανασιάδης, γι’ αυτό είναι άσφαιρος. Και γι’ αυτό στην ανασφάλεια πνιγμένος.

Οι δύο, όμως, πράγματι κινητικοί πλάγιοι μπακ του ΠΑΟΚ, ναι μεν βοηθάνε το άλλο «ζευγάρι», τους Κάμπος, Ροντρίγκες, όμως προκαλούν πρόβλημα στην άμυνα. Επειδή το τρίτο δίδυμο του ΠΑΟΚ, αυτό των δύο στόπερ θέλει δουλειά. Πολύ δουλειά.

Ο Πέλκας, ο από πίσω του φορ κρούσης, ίσως είναι ο πιο χρήσιμος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ, όμως, χρειάζεται δουλειά προπονητική για να αποδίδει το δίδυμο Πέλκα- Αθανασιάδη. Επειδή το πέμπτο δίδυμο, αυτό των αμυντικών χαφ δεν στηρίζει, ούτε υποστηρίζει τόσο την αμυντική όσο και την επιθετική διαδικασία της ομάδος.

Διαβάστε ακόμα:

Παπουτσέλειο πέναλτυ απόλυσε δημοσιογράφο