ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ (!) ΠΑΟΚ ΠΕΤΥΧΕ 2-0 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

πηγή: Intime
 

Βγαίνοντας μέσα από την θύελλα των προβλημάτων του, για τα οποία βέβαια υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, και παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο, κέρδισε 2-0 την Σλόβαν Λίμπερετς και πέρασε στους «32» του γιουρόπα.

Πραγματικά θα ήθελαν ξύλο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά από εκείνο το 3-2, το διπλό με τη Φιορεντίνα, να επέτρεπαν την πρόκριση στην Καραμπάχ. Μια ηττοπαθή, μοιρολατρική ομάδα που δεν άξιζε την πρόκριση.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, όμως, παραμένει για να μην ξεχνιόμαστε. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την αστάθειά του. Που την πληρώνει στο πρωτάθλημα και δεν είναι σίγουρο ότι… χάρη σ’ αυτην θα εισπράττει το στόχο του στην Ευρώπη. Τι άλλο δείχνει αυτή η εικόνα χθες στην Τούμπα, στο τελευταίο ματς του ομίλου; Αστάθεια.

Αμέσως μετά την ομάδα ναυάγιο στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό είδαμε έναν άλλον ΠΑΟΚ, μαχητικό, αποφασιστικό που έβγαλε υγεία και παρουσίασε ποδόσφαιρο που ικανοποίησε.

Με την νίκη- πρόκριση 2-0 ο ΠΑΟΚ απέδειξε για μια φορά ακόμα ότι δεν έχει πρόβλημα ρόστερ. Είναι ολοφάνερο. Διαθέτει τους παίκτες που χρειάζεται μια ομάδα για να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πέντε «δίδυμα» του ΠΑΟΚ