Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ

πηγή: Intime
 

Βρήκε δουλειά στην Αγγλία ο γνωστός μας, από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Σύλβα. Το σωστό είναι να πεις ότι ο Πορτογάλος βρήκε μεροκάματο. Για λίγους μήνες, μέχρι το τέλος της σαιζόν, θα κάνει τον προπονητή στην Hull City, ουραγό της πρεμιέρ ληγκ.

Ένας σοβαρός και αξιοπρεπής επαγγελματίας δεν ανοίγει νιτερέσο με ομάδα για 5 μήνες μόνο. Ούτε την αναλαμβάνει στην μέση του πρωταθλήματος με την σιγουριά ότι δεν θα… αποτύχει ακόμα και αν η ομάδα υποβιβαστεί τελικά. Πράγματι, τι να φταίει αυτός;

Έλα, όμως, ότι η ανεργία είναι ένας μικρός θάνατος. Χωρίς ομάδα ο εργαζόμενος είναι και χωρίς έσοδα και έξω από τα πράγματα. Με την ευκαιρία. Ποια είναι η γνώμη σας για τον Μάρκο Σύλβα;

Η σωστή απάντηση είναι «Δεν υπάρχει γνώμη…». Δεν λέει τίποτα ότι ο Σύλβα πήρε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας όπως είναι το ελληνικό δεν κρίνεται ούτε ο πρωταθλητής, ούτε ο προπονητής του.

Να δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο Σύλβας με την Χαλ, κάποιου Άραβα μεγαλομετόχου, κι αν θα δέσει στην Αγγλία ως προπονητής ο συμπατριώτης του Μουρίνιο.

Διαβάστε ακόμα:

Στο κάδρο της ποδοσφαιρικής αγιοσύνης ο Εουσέμπιο