ΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΣΕ ΛΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Για τόσο αξιολύπητο τον βλέπουν πια τον Ολυμπιακό, που οι άλλοι τρεις, και οι τρεις, αυτόν ήθελαν αντίπαλο στο κύπελλο. Δικαιολογημένα. Ο άλλοτε κραταιός και μέχρι σήμερα μόνιμος πρωταθλητής μοιάζει, αγωνιστικά, σα φτωχός πρόσφυγας.

Αλλάξανε τα συστήματα, η τεχνολογία δεν μετράει. Με τι μούτρα να βγει τσάρκα ο Ολυμπιακός χωρίς να φάει πάλι ξύλο μ’ αυτά τα χάλια που έχει και τα δείχνει, ακόμα και στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό. Στη γωνία τον περίμεναν. Κλήρωσε ΑΕΚ. Αυτή ήταν η «τυχερή».

Εκεί έφτασε το πράμα. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να βλέπουν πιο κοντό τους τον Ολυμπιακό. Επειδή στο γήπεδο παίζει λες και υποφέρει από αιμορροίδες. Κομπόστα, τέλος. Μέχρι εδώ ήτανε ο Ολυμπιακός, σου λένε. Τελείωσαν τα στραγάλια.

Από την άλλη έχεις εκείνους που δίνουν... κουράγιο στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει φθάσει στο χείλος του γκρεμού, ανίκανη να σηκώσει ανάστημα, κι αυτοί λένε ''Δεν τρέχει κάστανο. Μπόρα είναι θα περάσει''.

Τόσο στη ξεφτύλα το’ χουν το ποδόσφαιρο. Ότι δεν υπάρχει λογική. Ούτε οι πραγματικές αιτίες προκαλούν ασθένειες και νοσήματα σε μια ομάδα.

Φαιδρό να πεις ότι ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του στο κύπελλο. Ο Ολυμπιακός θα δείξει αυτό που είναι. Ότι είναι σε λούκι. Σε κρίση. Και όπως είδαμε την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο τα πράγματα στον Ολυμπιακό έχουν γίνει ακόμα πιο άσχημα σε σύγκριση ένα-δύο μήνες πριν.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΟΥΖΑΣ