ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ, Η... «ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΗ» ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Οι δύο Μπαλτάκοι, πατέρας και υιός, τα έχουν ρυθμίσει όλα, πρώτον να έρθει στο γήπεδο υπουργός αθλητισμού σύντροφος Βασιλειάδης και, δεύτερον, να κάτσει στην θέση του Αλαφούζου, στην εξέδρα, όχι στην προεδρική σουίτα, όπου εκεί θα φιλοξενούνταν ο Ιβάν Σαββίδης με την ακολουθία του.

Υποτίθεται ότι ο Αλαφούζος βρίσκεται για μπίζνες στην Κίνα. Τελευταία έχει πέσει πολύ Κίνα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αν έλεγε ότι βρισκόταν στον Άγιο Δομήνικο, ως καναλάρχης, για το survivor, μάλλον θα ήταν πιο πιστευτός.

Επί του θέματος. Πράγματι καταφθάνει με την ουρά του στη Λεωφόρο ο Βασιλειάδης, τον οποίον τις τελευταίες ημέρες δεν τον αφήνει ούτε να αναπνεύσει ο υιός Μπαλτάκος. Κανονικό πρεσάρισμα στον υφυπουργό, για την υπόθεση βέβαια του γηπέδου στο Γουδή, από πλευράς υιού, ο οποίος ούτε δεξιός είναι, ούτε ακροδεξιός, τον ενώνει με τον σύριζα η υπόθεση Γουδή.

Υπ’ όψιν ότι ο υιός Μπαλτάκος είναι κανονικός πρόεδρος στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ενώ ο πατέρας μόνον για τις εφημερίδες είναι αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ. Όπως στα χαρτιά δεν είναι αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ούτε ο Παναγόπουλος, ο οποίος είναι σκοτωμένος με τον Μπαλτάκο. Οι δύο «εφημεριδιακοί» αντιπρόεδροι του Αλαφούζου.

Τι, όμως, έγινε και ο Βασιλειάδης δεν έκατσε στη θέση του Αλαφούζου, όπως το είχαν... ρυθμίσει οι Μπαλτάκοι, και ο υφυπουργός παρακολούθησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δίπλα στον Γιώργο Βαρδινογιάννη; Αποτυχία των Μπαλτάκων και η... απουσία του Τσίπρα! Πάντα για τον ιερό σκοπό της κατασκευής του γηπέδου στο Γουδή, πατήρ και υιός είχαν εξασφαλίσει και την… παρουσία του πρωθυπουργού. Έτσι, για να σκάσει από το κακό του ο Δημητράκης της ΚΑΕ, που μιλάει για φίδια όταν αναφέρει το όνομα Μπαλτάκος. Και μπερδεύει τον αγώνα πατέρα και υιού υποστηρίζοντας, ο υιός Γιαννακόπουλος, ότι για το γήπεδο πρέπει να μπει μπροστά η ΠΑΕ, ότι ο ερασιτέχνης δεν έχει καμία δουλειά.

Ο υιός Μπαλτάκος λέει στον Βασιλειάδη ότι έχει κάνει μυστικά γκάλοπ, σύμφωνα με τα οποία ο κόσμος βλέπει πολύ θετικά τον σύριζα αν φτιαχτεί η Αγία Σοφία του Μελισσανίδη και το Γουδή του... ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΜΠΟΤ ΚΑΙ ΚΟΣΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ